Работала в 5 компаниях 7 лет 9 месяцев
Промышленность и Производство, FMCG
Провідний інженер-технолог
Київський хлібопекарний комплекс
Промышленность и Производство
1 год 11 месяцев
07.2021 - 06.2023
- комунікація з вітчизняними та зарубіжними представниками супермаркетів для навчання персоналу пекарень випіканню напівфабрикатів нашої ТМ, підбір температурних параметрів випікання на печах клієнтів;
- розрахунок енергетичної цінності хлібобулочних виробів (БЖУ);
- розрахунок виробничих рецептур;
- розробка і впровадження нових видів продукції.
Головний технолог,Менеджер проектів,технолог
Fozzy Group/Фора Київ
FMCG
2 года 6 месяцев
10.2018 - 04.2021
- контроль за якістю продукції на виробництвах в супермаркетах Фора
(пекарня,кулінарія,гриль,копчення і соління риби);
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- прописання і контроль за технологічними стандартами;
- оптимізація технологічних процесів;
- виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;
- операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах
Майстер-технолог
ПрАТ «РОШЕН» Київ
Промышленность и Производство
7 месяцев
02.2018 - 09.2018
- здійснення оперативного управління і координація діяльності всіх працівників зміни;
- контроль за дотриманням технологічної дисципліни і правильною експлуатацією технологічного обладнання;
- контроль за виконанням змінних завдань;
- контроль за збереженням товарно-матеріальних цінностей;
- ведення звітної документації;
Менеджер проекту власна пекарня
Fozzy Group/Фора Київ
FMCG
1 год 4 месяца
10.2016 - 02.2018
- запуск хлібопекарних і харчових виробництв з "нуля"
- проектування та закупівля обладнання для нових пекарень;
- прописання стандартів роботи пекарен;
- контроль за дотриманням стандартів компанії;
- розрахунок собівартості продукції;
- операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах
Головний технолог
ООО "КОЛОС_ЛТД" Київ
Промышленность и Производство
1 год 2 месяца
08.2015 - 10.2016
- розрахунок собівартості продукції, виробничих рецептур;
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- підбір сумішей і поліпшувачів, необхідних для глибокого заморожування кондитерських, листкових і хлібобулочних виробів;
- контроль за якістю продукції, що випускається (кондитерські, листкові вироби, вироби з дріжджового тіста (хліба, багети)
- виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;
Ключевая информация
Я працюю у сфері виробництва понад 25 років. Маю досвід роботи головним технологом хлібобулочних та кондитерських виробів у виробничих цехах і в Retail.
Училась в 1 заведении
Український державний університет харчових технологій
Спеціальність "технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Киев, 2001
Вита
Вита
Головний технолог хлібопекарного, кондитерського, кулінарного виробництва
Киев
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Обновлено 5 часов назад