Працював в 2 компаніях   9 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Директор з виробництва

тов вп каховськи ковбаси

Промисловість та Виробництво

6 років 10 місяців

03.2014 - 01.2021

Керівник відділу логістики та відділу експедиції.
Планування та контроль модернізації обладнання. Закупівля та ввід в експлуатацію нове обладнання. Досвід роботи з провіряючими структурами.
Проектування цеху на випуск продукції — 10 тон/ добу.
Планування та контроль будування холодильних камер, виробничих приміщень.
Розробка нових рецептур, розрахування їх собівартості,. моніторинг ринку новинок.
Займався підбором та навчанням персоналу. Запуск цеха
з нуля.
Розробка та мотивація для кожного підрозділу.Є досвід виробництва крафтового пива, ковбасних виробів, напівфабрикатів та маринадів.
Великі амбіції для створення нового виробнтцтва (ковбасних виробів та пивоваріння).
Готовий навчатися та досягати нових вершин
  • Управління всіма аспектами виробництва продукції компанії
  • Планування та координація виробничих процесів
  • Контроль за якістю виробів та дотриманням технічних стандартів
  • Організація технічного обслуговування та ремонтних робіт
  • Взаємодія з іншими відділами компанії для забезпечення виробництва
  • Ведення звітності та звітність перед керівництвом компанії
  • Розробка та впровадження програм підвищення ефективності виробництва
  • Управління всіма аспектами виробництва продукції компанії
  • Планування та координація виробничих процесів
  • Контроль за якістю виробів та дотриманням технічних стандартів
  • Організація технічного обслуговування та ремонтних робіт
  • Управління робочим колективом виробничого підрозділу та розвиток команди
  • Взаємодія з іншими відділами компанії для забезпечення виробництва
  • Розробка та впровадження стратегій виробництва

Майстер цеху

тов каховськи ковбаси

Промисловість та Виробництво

2 роки 10 місяців

06.2011 - 04.2014

М'ясна промисловість
  • Керівництво роботою цеху та координація роботи працівників
  • Контроль за дотриманням виробничих графіків
  • Забезпечення якості продукції
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими підрозділами компанії
  • Організація технічного обслуговування та ремонту обладнання
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Розробка та впровадження заходів з оптимізації виробничих процесів

Ключова інформація

М'ясна промисловість
  • Аналітичне мислення
  • Увага до деталей
  • Організованість
  • Пивоваріння
  • М’ясна промисловість
  • ISO
  • М’ясо

Навчався в 1 закладі

Одеська національна академія харчових технологій

технології м'ясних та рибних технологій / 181 Харчові технології

Одесса, 2025

Володіє мовами

Німецька

базовий

Євгеній

Технолог харчової промисловості

Київ

Готовий переїхати: Бровари

50 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, сезонна / тимчасова робота, віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому