Работал в 2 компаниях   9 лет 9 месяцев

Промышленность и Производство

Директор з виробництва

тов вп каховськи ковбаси

Промышленность и Производство

6 лет 10 месяцев

03.2014 - 01.2021

Керівник відділу логістики та відділу експедиції.
Планування та контроль модернізації обладнання. Закупівля та ввід в експлуатацію нове обладнання. Досвід роботи з провіряючими структурами.
Проектування цеху на випуск продукції — 10 тон/ добу.
Планування та контроль будування холодильних камер, виробничих приміщень.
Розробка нових рецептур, розрахування їх собівартості,. моніторинг ринку новинок.
Займався підбором та навчанням персоналу. Запуск цеха
з нуля.
Розробка та мотивація для кожного підрозділу.Є досвід виробництва крафтового пива, ковбасних виробів, напівфабрикатів та маринадів.
Великі амбіції для створення нового виробнтцтва (ковбасних виробів та пивоваріння).
Готовий навчатися та досягати нових вершин
  • Управління всіма аспектами виробництва продукції компанії
  • Планування та координація виробничих процесів
  • Контроль за якістю виробів та дотриманням технічних стандартів
  • Організація технічного обслуговування та ремонтних робіт
  • Взаємодія з іншими відділами компанії для забезпечення виробництва
  • Ведення звітності та звітність перед керівництвом компанії
  • Розробка та впровадження програм підвищення ефективності виробництва
  • Управління всіма аспектами виробництва продукції компанії
  • Планування та координація виробничих процесів
  • Контроль за якістю виробів та дотриманням технічних стандартів
  • Організація технічного обслуговування та ремонтних робіт
  • Управління робочим колективом виробничого підрозділу та розвиток команди
  • Взаємодія з іншими відділами компанії для забезпечення виробництва
  • Розробка та впровадження стратегій виробництва

Майстер цеху

тов каховськи ковбаси

Промышленность и Производство

2 года 10 месяцев

06.2011 - 04.2014

М'ясна промисловість
  • Керівництво роботою цеху та координація роботи працівників
  • Контроль за дотриманням виробничих графіків
  • Забезпечення якості продукції
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими підрозділами компанії
  • Організація технічного обслуговування та ремонту обладнання
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Розробка та впровадження заходів з оптимізації виробничих процесів

Ключевая информация

М'ясна промисловість
  • Аналітичне мислення
  • Увага до деталей
  • Організованість
  • Пивоваріння
  • М’ясна промисловість
  • ISO
  • М’ясо

Учился в 1 заведении

Одеська національна академія харчових технологій

технології м'ясних та рибних технологій / 181 Харчові технології

Одесса, 2025

Владеет языками

Немецкий

базовый

Євгеній

Технолог харчової промисловості

Киев

Готов переехать: Бровары

50 000 грн.

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, сезонная / временная работа, удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад