Працювала в 3 компаніях   3 роки 6 місяців

FMCG, Послуги для бізнесу - інше

Інженер-технолог з розробок

Puratos Ukraine

FMCG

8 місяців

06.2023 - 02.2024

- розробка нових продуктів на замовлення (солодкі начинки на водній основі (кремові, фруктові) та глазурі);

- оптимізування технологічних рішень в асортименті продукції за продуктивністю та вартістю;

- підбір сировини, оцінка вхідної сировини для виробництва продуктів (перевірка відповідності сировини органолептичним показникам, оцінка структурно-механічних показників гідроколоїдів).

Технолог харчового виробництва

Пальмира, ТД

FMCG

2 роки 2 місяці

03.2021 - 05.2023

- розробка рецептур та продуктів харчування (майонезні соуси, майонези, кетчупи, фруктові та молочні наповнювачі);

- дослідження харчової сировини (мікроскопія, органолептичний аналіз, структурно-механічні показники сировини);

- робота з клієнтами, консультування з питань технологій виробництва розроблення продуктів.

Адміністратор з комерційних питань

SGS Ukraine

Послуги для бізнесу - інше

5 місяців

02.2020 - 07.2020

Навчалась в 2 закладах

Одеський національний технологічний університет

Аспірантура (спеціальність "Харчові технології")

Одеса, 2024

Одеська національна академія харчових технологій

Магістратура (спеціальність "Харчові технології")

Одеса, 2019

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

IELTS - (B2) 6 баллов

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальність, пунктуальність, здатність працювати в команді, уміння адаптуватися до умов роботи, націленість на результат.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК: Microsoft Office Word, Power Point, Excel, навички проектування закладів ресторанного господарства у програмі Microsoft Visio.

Наукова діяльність

Наукова діяльність: Йде робота над дисертацією: «Удосконалення технології виробництва аерованих десертів». Удосконалення технології за рахунок уведення дієтичної добавки. Магістерська кваліфікаційна робота: «Розробка композиції та технології виробництва мусів біопротекторної дії» з впровадженням системи HACCP у технології виробництва мусів. 6 статті в іноземних журналах. 5 статей у провідних українських журналах. 6 патентів у базі Укрпатент. Сертифікати щодо участі у Всеукраїнському та Міжнародному конкурсах наукових праць, у яких зайняті призові місця.

Марія Ігорівна

Технолог харчового виробництва

Одеса

26 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому