Працювала в 3 компаніях   10 років 10 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

завідуючий виробництвом кафе

ТОВ "ЕПІЦЕНТР "

Торгівля роздрібна / Retail

5 років 8 місяців

08.2018 - 04.2024

Організація роботи виробництва продукції громадського харчування по процесах, контроль якості та дотримання технологічної документації на страви. Складання графіків роботи персоналу, нарахування заробітної плати. Впровадження норм ХАССП на виробництві, ведення відповідної документації по ХАССПу. Проведення переобліку залишків, контроль строків придатності сировини на виробництві.
Робота з постачальниками по замовленню сировини, прийом її та забезпечення належного зберігання.
Взаємодія з контролюючими якість продукції органами (дослідження продукції в баклабораторії).
Розробка нових страв та відповідної документації на них.

шеф-повар

ДРК FLY-PARK,FLY-KIDS,ИГРОЛАЙФ.

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

06.2016 - 01.2018

Организація роботи, контроль за виробничим процесом швидкого та якісного приготування страв дитячого харчування, європейської, італійскої, японської кухні, десертів, кондитерських виробів, згідно з тех.картами та вимогами до якості. Контроль за умовами зберігання та строками придатності сировини. Облік приходу та росходу сировини, здійснення закупок, співпраця з постачальниками. Оновлення меню, розробка нових страв, згідно з сезонами року та побажаннями відвідувачів. Складання графіку роботи співробітників, нарахування заробітної плати.

шеф-повар

ДРК «МАЛЯТА ХАТА»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 4 місяці

01.2013 - 05.2016

Организація роботи, контроль за виробничим процесом швидкого та якісного приготування страв дитячого харчування, європейської, італійскої, японської кухні, десертів, кондитерських виробів, згідно з тех.картами та вимогами до якості. Контроль за умовами зберігання та строками придатності сировини. Облік приходу та росходу сировини, здійснення закупок, співпраця з постачальниками. Оновлення меню, розробка нових страв, згідно з сезонами року та побажаннями відвідувачів. Складання графіку роботи співробітників, нарахування заробітної плати.
Відкривала та налагоджувала роботу подібних закладів в інших місцях з набором персоналу, прведенням співбесіди..

Навчалась в 1 закладі

Любов Анатоліївна

зав.виробництвом, шеф кухар

Кривий Ріг

22 000 грн.

58 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому