Работала в 3 компаниях   10 лет 10 месяцев

Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

завідуючий виробництвом кафе

ТОВ "ЕПІЦЕНТР "

Торговля розничная / Retail

5 лет 8 месяцев

08.2018 - 04.2024

Організація роботи виробництва продукції громадського харчування по процесах, контроль якості та дотримання технологічної документації на страви. Складання графіків роботи персоналу, нарахування заробітної плати. Впровадження норм ХАССП на виробництві, ведення відповідної документації по ХАССПу. Проведення переобліку залишків, контроль строків придатності сировини на виробництві.
Робота з постачальниками по замовленню сировини, прийом її та забезпечення належного зберігання.
Взаємодія з контролюючими якість продукції органами (дослідження продукції в баклабораторії).
Розробка нових страв та відповідної документації на них.

шеф-повар

ДРК FLY-PARK,FLY-KIDS,ИГРОЛАЙФ.

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

06.2016 - 01.2018

Организація роботи, контроль за виробничим процесом швидкого та якісного приготування страв дитячого харчування, європейської, італійскої, японської кухні, десертів, кондитерських виробів, згідно з тех.картами та вимогами до якості. Контроль за умовами зберігання та строками придатності сировини. Облік приходу та росходу сировини, здійснення закупок, співпраця з постачальниками. Оновлення меню, розробка нових страв, згідно з сезонами року та побажаннями відвідувачів. Складання графіку роботи співробітників, нарахування заробітної плати.

шеф-повар

ДРК «МАЛЯТА ХАТА»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 4 месяца

01.2013 - 05.2016

Организація роботи, контроль за виробничим процесом швидкого та якісного приготування страв дитячого харчування, європейської, італійскої, японської кухні, десертів, кондитерських виробів, згідно з тех.картами та вимогами до якості. Контроль за умовами зберігання та строками придатності сировини. Облік приходу та росходу сировини, здійснення закупок, співпраця з постачальниками. Оновлення меню, розробка нових страв, згідно з сезонами року та побажаннями відвідувачів. Складання графіку роботи співробітників, нарахування заробітної плати.
Відкривала та налагоджувала роботу подібних закладів в інших місцях з набором персоналу, прведенням співбесіди..

Училась в 1 заведении

Любов Анатоліївна

зав.виробництвом, шеф кухар

Кривой Рог

22 000 грн.

58 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад