Ключова інформація

Надаю послуги з відкриття піцерії, служби доставки піци:

• розроблю найкращу піцу, яка миттєво стане найсмачнішою у Вашому місті!

• допоможу підготувати заклад до відкриття, скласти меню як класичних, так і авторських піц.

• розроблю технологічні карти.

• професійно навчу Вас та Ваших співробітників усім тонкощям роботи піцерії, тонкощям приготування тіста для піци з українського або італійського борошна, лайфхакам.

• допоможу створити успішний бренд та франчайзингову мережу.

Знання всіх видів піци, технік та технологій її приготування.

Великий досвід роботи з італійськими майстрами-піцайоло.

Проходив навчання в Україні та за кордоном.

Зберігаю автентичні, старовинні рецепти піци, отримані з перших рук від італійських піцайоло, а також успішні авторські напрацювання.

Є автором докладного навчального посібника з приготування піци.

Працюю по всій Україні та закордоном.

Вартість послуг обговорюється індивідуально, виходячи з Ваших потреб.

Розгляну як тимчасову, так і постійну роботу.

Резюме, портфоліо та більше інформації надішлю на Вашу вимогу.

Пишіть за номером: +38 098 010 50 81 (Telegram, Viber, WhatsApp) Денис

Моя піца завжди на найвищому рівні!

Навчався в 4 закладах

SCUOLA DELLA PIZZA ITALIANA

PIZZAIOLO ITALIANA

Італія, 2017

ЗЦПОиК

Кухар

Запоріжжя, 2016

"Класичний приватний університет" (КПУ)

Організація підприємницької діяльності

Запоріжжя, 2014

ЗЮІ

Право

Запоріжжя, 2010

Денис

Шеф-піцайоло

Запоріжжя

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Вінниця, Житомир, Закарпаття, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Чернігів, Чернівці, Ужгород, Кривий Ріг

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 19 годин тому