Ключова інформація
Надаю послуги з відкриття піцерії, служби доставки піци:
• розроблю найкращу піцу, яка миттєво стане найсмачнішою у Вашому місті!
• допоможу підготувати заклад до відкриття, скласти меню як класичних, так і авторських піц.
• розроблю технологічні карти.
• професійно навчу Вас та Ваших співробітників усім тонкощям роботи піцерії, тонкощям приготування тіста для піци з українського або італійського борошна, лайфхакам.
• допоможу створити успішний бренд та франчайзингову мережу.
Знання всіх видів піци, технік та технологій її приготування.
Великий досвід роботи з італійськими майстрами-піцайоло.
Проходив навчання в Україні та за кордоном.
Зберігаю автентичні, старовинні рецепти піци, отримані з перших рук від італійських піцайоло, а також успішні авторські напрацювання.
Є автором докладного навчального посібника з приготування піци.
Працюю по всій Україні та закордоном.
Вартість послуг обговорюється індивідуально, виходячи з Ваших потреб.
Розгляну як тимчасову, так і постійну роботу.
Резюме, портфоліо та більше інформації надішлю на Вашу вимогу.
ПИШІТЬ за номером: +38 098 010 50 81 (Telegram, Viber, WhatsApp) Денис
Моя піца завжди на найвищому рівні!
Навчався в 4 закладах
SCUOLA DELLA PIZZA ITALIANA
PIZZAIOLO ITALIANA
Італія, 2017
ЗЦПОиК
Кухар
Запоріжжя, 2016
"Класичний приватний університет" (КПУ)
Організація підприємницької діяльності
Запоріжжя, 2014
ЗЮІ
Право
Запоріжжя, 2010
Денис
Денис
Шеф-піцайоло
Запоріжжя
Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Вінниця, Житомир, Закарпаття, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Чернігів, Чернівці, Ужгород, Кривий Ріг
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота, гібридна
Оновлено 23 години тому