Работал в 11 компаниях 18 лет 11 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф кухар
ресторани кафе- бари
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 10 месяцев
02.2023 - по настоящее время
Запуск закладу у роботу з нуля.
Покази майстер-класів для кухарів, підбір персоналу та навчання персоналу.
Максимальна допомога власникам закладів у сприянні розвитку ресторанів кафе барів.
Супроводження закладів до повноцінної та безперебійної роботи.
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Бренд Шеф Кухар
Waffle King
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 10 месяцев
02.2022 - по настоящее время
Бренд
Шеф-кухаря відкривав заклади з нуля нові три Кафе з європейською кухнею та Бельгійскіми вафлями!
Написання рецептур складання технологічних та калькуляційних карток.
Приготування страв, підбір та розробіток нових страв найвищої якості.
Входило в обов'язки підбір персоналу та навчання кухарів стажування, показові мастер класси для працівників мережі.
Пошук нових локацій та укладання договорів аренди.
Шеф повар
Cafe Bar KVITKA
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 8 месяцев
06.2019 - 02.2022
Шеф-повар
ресторан "Париж Дакар"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 8 месяцев
10.2019 - 06.2021
Подбор и обучение персонала. Работа с поставщиками закупка товара. Разработка нового и сезонного меню. Обеспечиваю работоспособность кухни и ресторана в целом. Проработки и приготовления блюд.
Шеф-повар
Le Cirque
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 8 месяцев
02.2018 - 10.2019
Приготовление блюд Французской и Итальянской кухни. Подбор персонала, обучение. Составление меню. Работа с поставщиками и закупка продуктов.
Шеф-повар
Ресторан " Angel Adore"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
03.2017 - 04.2018
Подбор и обучение персонала, создание нового меню, проработка блюд. Работа с поставщиками по заказу продуктов, без перебойная работа кухни!!!!
Повар универсал
Ресторан CASA MARE
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 8 месяцев
07.2014 - 03.2017
Шеф-повар
Ресторан "КУПИДОН"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 1 месяц
03.2012 - 04.2015
Выполнение обьязаностей Шеф повара.
Підбір персоналу та навчання відповідним процесам кухарів.
Замовлення продуктів.
Забезпечення життєдіяльності ресторану.
Приготування страв та введення нових рецептур.
Написання технології та калькуляційної документації.
Шеф-повар Суши, Японская кухня
Боулинг клуб "Страйк"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
02.2010 - 02.2011
Запуск Суши бара с 0, Разработка меню с 0, написание технологических карт.Подбор и обучение персонала,приготовление блюд согласно рецептуре.
Старший повар.Мясник.Мангальщик
Ресторан Тарас-Бульба
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
06.2008 - 08.2010
Старший повар выдача блюд контроль качества и готовности. Обучение поваров,робота с приготовлением блюд на открытом огне и приготовление мясных и рыбных полуфабрикатов. Контроль и учот мяса и рыбы в ресторане.
Старший суши повар
Карона клуб
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 1 месяц
04.2005 - 05.2008
Приготовление блюд согласно технологии.
Ключевая информация
Большой опыт работы в ресторанах Киева более 18 лет! Знание всех процессов кухни и не только! Работа с поставщиками имею базу! Знание кухонь: Европейская, Итальянская, Французская, Японская, Украинская, Грузинская, Румынская, Молдавская кухни. Хорошие навыки работы с Хоспером и Мангалом, гриль меню,
Работал со спортивниим питанием и диетическим.
Написание рецептур и технологических карт.
Знание детского питания.
Учился в 2 заведениях
НУДПСУ
Юрист
ИРПЕНЬ, 2012
ВПУ-10
Повар
Киев, 2005
Курсы, тренинги, сертификаты
Ресторанний Саміт назва( Дело в Мясе)
Тренінг прохо тренінг проходив у ресторані стейк хаус в центрі Києва туди приїжджали зірки світової кулінарії michelin і навчали нас які види стейків яка прожарка дуже гарне качество м'яса як розбиратися в ньому туди з'їжджалися усі ресторанні ресторатори Києва та шеф-кухарів найкраще місто Києва.
Тренинги Для розвитку Кухарів Ресторанний Саміт( Київ)
3 Рази відвідував Ресторанний Саміт який проходив у Київі.
Дополнительная информация
Стаж работы
Володимир
Володимир
Шеф кухар
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 16 часов назад