Работал в 1 компании   4 года 3 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Управляющий рестораном

МаТато, Сімейне кафе

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 2 месяца

10.2020 - по настоящее время

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Ключевая информация

• Критичне мислення
• Вирішення проблем
• Самостійність
• Уважність до деталей

Учился в 1 заведении

Сімферопольский Технікум Громадського Харчуваня

технолог

Сімферополь, 1993

Олександр Анатолійович

Менеджер ресторану

Киев

40 000 грн.

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад