Работал в 1 компании 4 года 3 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Управляющий рестораном
МаТато, Сімейне кафе
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 2 месяца
10.2020 - по настоящее время
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Ключевая информация
• Критичне мислення
• Вирішення проблем
• Самостійність
• Уважність до деталей
• Вирішення проблем
• Самостійність
• Уважність до деталей
Учился в 1 заведении
Сімферопольский Технікум Громадського Харчуваня
технолог
Сімферополь, 1993
Олександр Анатолійович
Олександр Анатолійович
Менеджер ресторану
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 недели назад