Працював в 1 компанії   4 роки 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Управляющий рестораном

МаТато, Сімейне кафе

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 2 місяці

10.2020 - до теперішнього часу

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Ключова інформація

• Критичне мислення
• Вирішення проблем
• Самостійність
• Уважність до деталей

Навчався в 1 закладі

Сімферопольский Технікум Громадського Харчуваня

технолог

Сімферополь, 1993

Олександр Анатолійович

Менеджер ресторану

Київ

40 000 грн.

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому