Працював в 1 компанії 4 роки 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Управляющий рестораном
МаТато, Сімейне кафе
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 2 місяці
10.2020 - до теперішнього часу
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Ключова інформація
• Критичне мислення
• Вирішення проблем
• Самостійність
• Уважність до деталей
• Вирішення проблем
• Самостійність
• Уважність до деталей
Навчався в 1 закладі
Сімферопольский Технікум Громадського Харчуваня
технолог
Сімферополь, 1993
Олександр Анатолійович
Олександр Анатолійович
Менеджер ресторану
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому