Работала в 6 компаниях 12 лет 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
Керуюча футкорту
Pool bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
05.2024 - 09.2024
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Адаптація до нових умов роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Сомельє
Мережа виномаркетів "OK wine"
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
1 год 2 месяца
02.2023 - 04.2024
Керуюча пабом
Паб "Кутовий"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 9 месяцев
01.2022 - 10.2023
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Адміністратор ресторану
Ресторан "Чорне порося"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 4 месяца
09.2020 - 01.2022
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Ведення обліку товарів
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
- Організація банкетів та спеціальних подій
- Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Директор ресторану
Паб "Аутпаб"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 11 месяцев
09.2014 - 08.2020
- Керівництво та координація роботи ресторану
- Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
- Контроль за виконанням планів та завдань
- Підготовка звітності та аналітики
- Ведення облікової документації
- Взаємодія з постачальниками та клієнтами
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
- Організація та проведення нарад
- Моніторинг ефективності роботи ресторану
Адміністратор ресторану
"Podshoffe"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 3 месяца
05.2012 - 08.2014
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Управління персоналом
- Підбір та навчання співробітників
- Ведення обліку товарів
- Замовлення продуктів та контроль за складом
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
- Організація банкетів та спеціальних подій
- Моніторинг фінансової діяльності ресторану
- Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Училась в 1 заведении
Київський національний університет культури і мистецтв
Менеджер готельно ресторанного господарства
Київ, 2012
Владеет языками
Английский
средний
Курсы, тренинги, сертификаты
Внутрішні курси сомельє в компанії "ОК вайн"
Вивчення вин світу
Внутрішні курси сомельє в компанії "ОК вайн"
Вивчення вин світу
Анна
Анна
Керуючий рестораном
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 4 дня назад