Работала в 6 компаниях   10 лет 1 месяц

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Фармацевтика

Менеджер ресторану

Virgin Izakaya

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

06.2023 - 06.2024

• Розробка стратегії продажів
• Пошук та залучення клієнтів
• Ведення переговорів
• Укладення договорів
• Контроль за виконанням продажів
• Аналіз ринку та конкурентів
• Планування та виконання плану продажів
• Забезпечення післяпродажного обслуговування
• Ведення звітності
• Розвиток клієнтської бази
• вільне володіння програмами MS Word, MS Exel, Goggle Drive
• складання щотижневоі та щомісячноі звітності у середенні організаціі
• володіння англійською мовою на середньому рівні ( розмовний)
• проведення тренінгів з метою підвищення кваліфікації співробітників

Менеджер ресторану

ресторанно-банний комплекс «Дубровський»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

03.2021 - 04.2023

• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Адміністратор ресторану

ресторан Гулівер

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

05.2019 - 02.2021

• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти

Адміністратор ресторану

ресторан Континент

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 5 месяцев

12.2016 - 05.2019

• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану

Адміністратор ресторану

ресторан Мона Ліза

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

07.2016 - 12.2016

• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій для гостей обсягом 400 персон
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти

Інженер технолог

БІОЛІК ФАРМА, ТОВ

Фармацевтика

2 года

07.2014 - 07.2016


• Розробка та впровадження технологічних процесів у виробництво
• Оптимізація виробничих процесів та підвищення їхньої ефективності
• Контроль якості виробництва та впровадження заходів для покращення якості продукції
• Взаємодія з виробничим відділом та інженерами-конструкторами для вдосконалення виробництва
• Впровадження систем автоматизації та контролю виробництва
• Розробка технічної документації та звітності щодо виробництва
• Планування та управління виробничими процесами
• Аналіз технічних показників та розробка заходів з їхньої оптимізації
• Навчання та підтримка персоналу з питань виробничих технологій

Олександра

Адміністратор ресторану

Харьков

34 года

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад