Працювала в 6 компаніях 10 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Фармацевтика
Менеджер ресторану
Virgin Izakaya
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
06.2023 - 06.2024
• Розробка стратегії продажів
• Пошук та залучення клієнтів
• Ведення переговорів
• Укладення договорів
• Контроль за виконанням продажів
• Аналіз ринку та конкурентів
• Планування та виконання плану продажів
• Забезпечення післяпродажного обслуговування
• Ведення звітності
• Розвиток клієнтської бази
• вільне володіння програмами MS Word, MS Exel, Goggle Drive
• складання щотижневоі та щомісячноі звітності у середенні організаціі
• володіння англійською мовою на середньому рівні ( розмовний)
• проведення тренінгів з метою підвищення кваліфікації співробітників
• Пошук та залучення клієнтів
• Ведення переговорів
• Укладення договорів
• Контроль за виконанням продажів
• Аналіз ринку та конкурентів
• Планування та виконання плану продажів
• Забезпечення післяпродажного обслуговування
• Ведення звітності
• Розвиток клієнтської бази
• вільне володіння програмами MS Word, MS Exel, Goggle Drive
• складання щотижневоі та щомісячноі звітності у середенні організаціі
• володіння англійською мовою на середньому рівні ( розмовний)
• проведення тренінгів з метою підвищення кваліфікації співробітників
Менеджер ресторану
ресторанно-банний комплекс «Дубровський»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 1 місяць
03.2021 - 04.2023
• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Адміністратор ресторану
ресторан Гулівер
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
05.2019 - 02.2021
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Адміністратор ресторану
ресторан Континент
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
12.2016 - 05.2019
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
Адміністратор ресторану
ресторан Мона Ліза
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
07.2016 - 12.2016
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій для гостей обсягом 400 персон
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій для гостей обсягом 400 персон
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Інженер технолог
БІОЛІК ФАРМА, ТОВ
Фармацевтика
2 роки
07.2014 - 07.2016
• Розробка та впровадження технологічних процесів у виробництво
• Оптимізація виробничих процесів та підвищення їхньої ефективності
• Контроль якості виробництва та впровадження заходів для покращення якості продукції
• Взаємодія з виробничим відділом та інженерами-конструкторами для вдосконалення виробництва
• Впровадження систем автоматизації та контролю виробництва
• Розробка технічної документації та звітності щодо виробництва
• Планування та управління виробничими процесами
• Аналіз технічних показників та розробка заходів з їхньої оптимізації
• Навчання та підтримка персоналу з питань виробничих технологій
Олександра
Олександра
Адміністратор ресторану
Харків
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 тижні тому