Працювала в 6 компаніях   10 років 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Фармацевтика

Менеджер ресторану

Virgin Izakaya

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

06.2023 - 06.2024

• Розробка стратегії продажів
• Пошук та залучення клієнтів
• Ведення переговорів
• Укладення договорів
• Контроль за виконанням продажів
• Аналіз ринку та конкурентів
• Планування та виконання плану продажів
• Забезпечення післяпродажного обслуговування
• Ведення звітності
• Розвиток клієнтської бази
• вільне володіння програмами MS Word, MS Exel, Goggle Drive
• складання щотижневоі та щомісячноі звітності у середенні організаціі
• володіння англійською мовою на середньому рівні ( розмовний)
• проведення тренінгів з метою підвищення кваліфікації співробітників

Менеджер ресторану

ресторанно-банний комплекс «Дубровський»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 1 місяць

03.2021 - 04.2023

• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Адміністратор ресторану

ресторан Гулівер

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 9 місяців

05.2019 - 02.2021

• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти

Адміністратор ресторану

ресторан Континент

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 5 місяців

12.2016 - 05.2019

• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану

Адміністратор ресторану

ресторан Мона Ліза

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

07.2016 - 12.2016

• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій для гостей обсягом 400 персон
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти

Інженер технолог

БІОЛІК ФАРМА, ТОВ

Фармацевтика

2 роки

07.2014 - 07.2016


• Розробка та впровадження технологічних процесів у виробництво
• Оптимізація виробничих процесів та підвищення їхньої ефективності
• Контроль якості виробництва та впровадження заходів для покращення якості продукції
• Взаємодія з виробничим відділом та інженерами-конструкторами для вдосконалення виробництва
• Впровадження систем автоматизації та контролю виробництва
• Розробка технічної документації та звітності щодо виробництва
• Планування та управління виробничими процесами
• Аналіз технічних показників та розробка заходів з їхньої оптимізації
• Навчання та підтримка персоналу з питань виробничих технологій

Олександра

Адміністратор ресторану

Харків

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому