Работал в 8 компаниях 19 лет 10 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Керуючий ресторану
Ресторан «Хинкальня»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
07.2023 - 08.2024
Директор
-ведення фінансової звітності ( P&L)
-формування бюджету (P&L - KPI )
-планування показників
-формування прибутковості закладу
-ведення касової дисципліни
-замовлення та контроль продукції на ресторані
-закриття місячних звітів
-наявність сертифікату ХАССП
-робота з 1С бух та 1С зп
-прийом на роботу працівників, їх оформлення
-формування команди
-ведення документації
- Забезпечення порядку в залі
-Управління персоналом
- Підвіщення середього чеку в ресторані - - Допомога та навчання персоналу - -Підвищення прибутку закладу
-Контроль роботи персоналу всіх підрозділів
- Інвентаризація
- Розробка , та контроль технологічних карт
- Всі звіти та необхідна документація
-Пошук нових співробітників та співбесіди
- Замовлення макетів та рекламної продукції
-Вирішення конфліктних ситуацій
-Нарахуваня заробітньої платні співробітнікам та контроль своєчасної виплати
-Залучення більшої кількості відвідувачів
-Контроль особистих справ співробітніків
-Контроль всіх обладнань ресторану на справність та своєчасна діагностика та ремонт ( ведення журналів тех огляду обладнання )
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Керуючий ресторану
Ішак
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 3 месяца
04.2021 - 07.2023
Директор
-ведення фінансової звітності
-формування бюджету ( P&L )
-планування показників ( KPI )
-формування прибутковості закладу
-ведення касової дисципліни
-замовлення та контроль продукції на ресторані
-закриття внутрішніх місячних звітів
-наявність сертифікату ХАССП
-робота з 1С бух та 1С зп
-прийом на роботу працівників, їх оформлення
-формування команди , навчання , мотивація для персоналу
-ведення документації
- Забезпечення порядку в залі
-Управління персоналом
- Підвіщення продажів в ресторані
-Контроль роботи персоналу всіх підрозділів
- Інвентаризація
- робота з ТК
- Всі звіти та необхідна документація
-Пошук нових співробітників та співбесіди
- Замовлення макетів та рекламної продукції
-Вирішення конфліктних ситуацій
-Нарахуваня заробітньої платні співробітнікам та контроль своєчасної виплати
-Залучення більшої кількості відвідувачів
-Контроль особистих справ співробітніків
-Контроль всіх обладнань ресторану на справність та своєчасна діагностика та ремонт
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
• Здійснення план/контроль за якістю виконаних робіт
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Керуючий ресторану
Device Club, Ресторан-караоке
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
01.2020 - 02.2021
Директор
-ведення фінансової звітності
-формування бюджету
-планування показників
-формування прибутковості закладу
-ведення касової дисципліни
-замовлення та контроль продукції на ресторані
-робота з 1С
-прийом на роботу працівників, їх оформлення
-формування команди
-ведення документації
- Забезпечення порядку в залі
-Управління персоналом
- Підвіщення середього чеку
-Контроль роботи персоналу всіх підрозділів
- Інвентаризація
- Всі звіти та необхідна документація
-Пошук нових співробітників та співбесіди
- Замовлення макетів та рекламної продукції
-Вирішення конфліктних ситуацій
-Нарахуваня заробітньої платні співробітнікам та контроль своєчасної виплати
-Залучення більшої кількості відвідувачів
-Контроль особистих справ співробітніків
-Контроль всіх обладнань ресторану на справність та своєчасна діагностика та ремонт
Адміністратор ресторану
Альмондо-Фешн, ТОВ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 11 месяцев
03.2017 - 02.2019
Менеджер
- Забезпечення порядку в залі
-Управління персоналом
- Підвіщення середього чеку в ресторані та поміч ресторанам компанії метою перебування та навчання персоналу підвищити прибуток закладу
-Контроль роботи персонау всіх підрозділів
-Замовлення столового інвентарю та хоз інвентарю
- Інвентаризація
- Всі звіти та необхідна документація
-Пошук нових співробітників та співбесіди
- Замовлення макетів та рекламної продукції
- Організація банкетів та фуршетів
-Вирішення конфліктних ситуацій
-Нарахуваня заробітньоґ платні співробітнікам та контроль своєчасної виплати
-Залучення більшої кількості відвідувачів
-Контроль особистих справ співробітніків
-Організація та контроль перевірки кухні згідно чек лістів (товарне сусідство,строк реалізації, чистота робочих поверхонь), перевірки СЕС, та контроль щомісячної перевірки продуктів і поверхонь .
-Контроль всіх обладнань ресторану на справність та своєчасна діагностика та ремонт
Керуючий ресторану
Ікра, Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 3 месяца
05.2015 - 08.2017
Директор
-ведення фінансової звітності
-формування бюджету
-планування показників
-формування прибутковості закладу
-ведення касової дисципліни
-замовлення та контроль продукції на ресторані
-закриття внутрішніх та зовнішніх аудитів
-наявність сертифікату ХАССП
-робота з 1С бух та 1С зп
-прийом на роботу працівників, їх оформлення
-формування команди
-ведення документації
- Забезпечення порядку в залі
-Управління персоналом
- Підвіщення середього чеку в ресторані
-Контроль роботи персоналу всіх підрозділів
- Інвентаризація
- Всі звіти та необхідна документація
-Пошук нових співробітників та співбесіди
- Замовлення макетів та рекламної продукції
-Вирішення конфліктних ситуацій
-Нарахуваня заробітньоґ платні співробітнікам та контроль своєчасної виплати
-Залучення більшої кількості відвідувачів
-Контроль особистих справ співробітніків
-Контроль всіх обладнань ресторану на справність та своєчасна діагностика та ремонт
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Адміністратор ресторану
Ікра, Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 11 месяцев
06.2013 - 05.2015
Адміністратор
Зустріч, розміщення та супровід Гостей закладу
-Виконувати стандарти сервісу
- Забезпечення порядку в залі
-Управління персоналом
-Організація банкетів та фуршетів
-Контроль роботи персонау всіх підрозділів
-Замовлення столового інвентарю та хоз інвентарю
- Всі звіти та необхідна документація
-Пошук нових співробітників та співбесіди
-Рішення конфліктніх ситуацій
- Рішення питаннь в партнерському зворотньому взаємозв’язку з підлеглими
-Контроль особистих справ співробітніків
• Управління персоналом
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Підбір та навчання співробітників
Офіціант
Ікра, Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 5 месяцев
04.2009 - 09.2014
Офіціант
-Виконувати стандарти сервісу
-Знання меню та вдало його продавати
-Тактовно та ввічливо спілкуватися з гостями ресторану
-Відвідувати розвиваючі тренінги для підвищення кваліфікації
• Обслуговування гостей
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Дотримання санітарних норм
Офіціант
Avalon
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 2 месяца
06.2003 - 08.2008
Офіціант
Виконувати стандарти сервісу
-Знання меню та вдало його продавати
-Тактовно та ввічливо спілкуватися з гостями ресторану
-Відвідувати розвиваючі тренінги для підвищення кваліфікації
• Обслуговування гостей
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Участь в організації заходів
• Допомога у приготуванні столів
• Дотримання санітарних норм
Ключевая информация
• Уважність до деталей
• Вміння працювати під тиском
• Самодисципліна
• Самостійність
Учился в 1 заведении
Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова
географічний
Київ, 2008
Владеет языками
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Курси ресторанного сервісу
Курс ресторанного сервісу обслуговування і підвищення прибутку заклау( Спікер –А. Бергарт і Т. Воропаева) - Спровідні тренінги ( Exel/Товарне сусідство/Безпека співробітників та відвідувачів закладу - Спровідні тренінги (прийняв участь у інформаційно-практичному семінарі «Принципи системи управління харчових продуктів (система HACCP)
Скиба
Скиба
Керуючий ресторану
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 день назад