Работал в 1 компании   7 лет 4 месяца

Другое

Су шеф

Salad, мережа ресторанів

Другое

7 лет 3 месяца

08.2017 - по настоящее время

Ключевая информация

  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Ведення кухонного інвентаря
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Замовлення продуктів та інвентарю
  • Участь у розробці нових страв
  • Ведення документації по продуктах

Учился в 1 заведении

Житомирський національний агроекологічний університет

технологічний

Житомир, 2021

Sergey

Су шеф

Житомир

25 000 грн.

25 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад