Працював в 1 компанії   7 років 4 місяці

Інше

Су шеф

Salad, мережа ресторанів

Інше

7 років 3 місяці

08.2017 - до теперішнього часу

Ключова інформація

  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Ведення кухонного інвентаря
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Замовлення продуктів та інвентарю
  • Участь у розробці нових страв
  • Ведення документації по продуктах

Навчався в 1 закладі

Житомирський національний агроекологічний університет

технологічний

Житомир, 2021

Sergey

Су шеф

Житомир

25 000 грн.

25 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому