Работал в 2 компаниях   1 год

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Сушист

сушія

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

06.2024 - 10.2024

  • Приготування суші та інших страв японської кухні
  • Забезпечення високих стандартів якості приготування
  • Контроль за наявністю та якістю продуктів
  • Дотримання санітарних норм та правил гігієни
  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Оформлення страв та подача їх клієнтам
  • Розробка нових страв та оновлення меню
  • Участь у проведенні інвентаризацій
  • Консультування клієнтів щодо меню
  • Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами

Піцайоло

babyin

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

11.2023 - 05.2024

Ключевая информация

Уміння працювати на кухні на різних проуесах також швитко навчаюся і працював у сфері лісу

Учился в 1 заведении

полісько національний університет

лісове господарство

Житомир, 2024

Владеет языками

Украинский

продвинутый

Олексій

Су шеф

Житомир

25 000 грн.

19 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад