Работала в 4 компаниях   8 лет 11 месяцев

Торговля розничная / Retail

Менеджер управитель в роздрібній торгівлі продовольчими товарами

ТОВ Фірмова мережа Київхліб

Торговля розничная / Retail

4 года 9 месяцев

10.2019 - по настоящее время

Керування та ведення 20 торгових магазинів, продаж хлібобулочних виробів, тістечка, печиво, молочна продукція. Відкриття та закриття торгових точок. Вирішення будь яких питань, робота з замовленнями та з постачальниками. Робота з продавцями, робота по системі ХАСП ( ведення журналів, чистота, перевірка підходящих термінів, робота з просроком ). Контроль замовлення по постачальникам, допомога, наповненість товару в магазинах, гарна викладка та візуалізація. Робота з планограмами. Консультація покупців. Аналіз продажів, звіти, аналітика, робота в 1С. Виконання планів та робота з показниками ( товарообіг, товар місяця ). Забезпечення Тт цінниками, плакатами та інше по необхідності. Переміщення товару між торговими точками. Заповнення чек листів.

Аналіз і інвентаризації. Допомога в інвентаризаціях якщо була проблемна Тт або крадіжка. Брала участь у проєкті Ярмарка ( відкриття виїзної торгівлі )

Робота на особистому авто + є посвідчення водія кат В

Заступник керуючого магазину

PROSTOR

Торговля розничная / Retail

2 года 10 месяцев

12.2016 - 10.2019

З 2016 року працювала в Просторі, відкриття та закриття магазинів, робота з персоналом, робота на касі, ведення всіх звітів ( книга КУРО та заповнення журналів ), перевірка термінів придатності, інвентаризація магазину.

З 2018 року була переведена на посаду керуюча магазином. Пошук продавців, уцінка товару, заповнення чек листів по магазину, прийом та звільнення персоналу, робота з показниками товарообіг магазину, середній чек та таємний покупець і все перераховане вище.

Продавець консультант

EVA – лінія магазинів

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

07.2016 - 12.2016

Продавець консультант

Сільпо

Торговля розничная / Retail

10 месяцев

09.2015 - 07.2016

Працювала на фреш барі, приготування фрешів, чай та кави. Ведення касової дисципліни, розрахунок покупців, відкриття та закриття зміни

Училась в 1 заведении

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Філологія

Мелітополь, 2015

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

І особистий автомобіль

Аліна Юріївна

Регіональний менеджер

Киев

40 000 грн.

31 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад