Работала в 1 компании 10 месяцев
FMCG
Начальник служби якості
АТ "Житомирські ласощі"
FMCG
9 месяцев
10.2023 - по настоящее время
Координація роботи виробничої лабораторії та відділу контролю якості.Організація та супровід проведення сертифікації систем менеджменту на відповідність ISO 22000, FSSC 22000. Організація навчання та консультацій фахівців підприємства в сфері розробки, впровадження та поліпшення систем управління якістю та безпекою харчових продуктів. Забезпечення взаємодії з зовнішніми організаціями з питань, пов'язаних з системами менеджменту безпеки, якості та їх сертифікації. Розгляд рекламацій і скарг.
Досвід роботи: технік-лаборант цехової лабораторії ( 8 років 10міс), провідний фахівець із якості (2 роки).
Ключевая информация
Робота з пакетом MSOffice ( Excel, Power Point, Word), 1С Підприємство. Розробка документації НАССР, ISO 22000, FSSC 22000
Училась в 1 заведении
Житомирський національний агроекологічний університет
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Житомир, 2017
Курсы, тренинги, сертификаты
Системи менеджменту безпечності харчових продуктів у відповідності вимог міжнародної схеми сертифікації FSSC 22000 v6.0
Присвоєно кваліфікацію Внутрішній аудитор згідно вимог ISO 19011:2018
Дополнительная информация
Свій розділ
Додаткова освіта :Підвищувала кваліфікацію на семінарах Одеського інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій ; Проходження курсів навчання у Fortius Quality Group, ДП «Житомирстандартметрологія» , ТОВ «Бюро Верітас», участь в семінарах, конференціях і круглих столах що стосуються якості та безпечності харчових продуктів з відповідними сертифікатами.
Валентина
Валентина
керівник служби якості, директор з якості, начальник відділу контролю якості
Житомир
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад