Працювала в 1 компанії   10 місяців

FMCG

Начальник служби якості

АТ "Житомирські ласощі"

FMCG

9 місяців

10.2023 - до теперішнього часу

Координація роботи виробничої лабораторії та відділу контролю якості.Організація та супровід проведення сертифікації систем менеджменту на відповідність ISO 22000, FSSC 22000. Організація навчання та консультацій фахівців підприємства в сфері розробки, впровадження та поліпшення систем управління якістю та безпекою харчових продуктів. Забезпечення взаємодії з зовнішніми організаціями з питань, пов'язаних з системами менеджменту безпеки, якості та їх сертифікації. Розгляд рекламацій і скарг.

Досвід роботи: технік-лаборант цехової лабораторії ( 8 років 10міс), провідний фахівець із якості (2 роки).

Ключова інформація

Робота з пакетом MSOffice ( Excel, Power Point, Word), 1С Підприємство. Розробка документації НАССР, ISO 22000, FSSC 22000

Навчалась в 1 закладі

Житомирський національний агроекологічний університет

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Житомир, 2017

Курси, тренінги, сертифікати

Системи менеджменту безпечності харчових продуктів у відповідності вимог міжнародної схеми сертифікації FSSC 22000 v6.0

2023

Присвоєно кваліфікацію Внутрішній аудитор згідно вимог ISO 19011:2018

Додаткова інформація

Свій розділ

Додаткова освіта :Підвищувала кваліфікацію на семінарах Одеського інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій ; Проходження курсів навчання у Fortius Quality Group, ДП «Житомирстандартметрологія» , ТОВ «Бюро Верітас», участь в семінарах, конференціях і круглих столах що стосуються якості та безпечності харчових продуктів з відповідними сертифікатами.

Валентина

керівник служби якості, директор з якості, начальник відділу контролю якості

Житомир

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому