Работал в 7 компаниях   6 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керівник ресторану - кондитерської

Sant Restobar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

11.2022 - 01.2024

- Створення та запуск проєкту разом з засновницею.- Приймав безпосередню участь у розробці концепції та дизайну.- Займався впровадженням та налагодженням усіх систем тапрограм для забезпечення обліку, аналітики та контролю.- Підбирав персонал та впроваджував мотиваційні системи.- Робота з меню та технологічними картами, робота надскладовими та собівартістю позицій у меню.- Створював та впроваджував бізнес-процеси та стандартикомпанії. Контролював їх виконання.- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.- Виконував обов?язки менеджера з закупівлі та HR менеджера.- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальнимипідприємствами.- Забезпечував безперебійну роботу закладу.- Контролював фінансовий відділ та показники ресторану.- Частково займався обов?язками менеджера з маркетингу тапродажів.

Заступник керівника кафе

Park Willow

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

04.2022 - 10.2022

- Займався підбором та мотивацією персоналу. .- Контролював виконання стандартів компанії та надання високоїякості сервісу.- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.- Взаємодіяв з постачальниками, планував бюджети.- Забезпечував безперебійну роботу закладу.- Займався вирішенням конфліктів.- Співпрацював з контролюючими органами.

Керівник, засновник

Pepperoni pizza bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

06.2021 - 02.2022

- Створив та запустив власний проєкт з доставки піци.- Займався розробкою концепції та дизайну, підборомперсоналу, складанням меню та технологічних карт.- Контролював роботу усіх підрозділів піцерії та фінансовийоблік.- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальнимипідприємствами.

Керівник кафе

I Feel city cafe (I Feel Group)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

09.2020 - 04.2021

- Керував перезапуском об'єкта після локдауну, включаючикапітальний ремонт, зміну концепції та меню, підбір персоналу.- Вивів ресторан на докарантинні показники прибутку, кількостігостей, якості страв та обслуговування в перші три місяці.- Збільшив валовий прибуток на 40% протягом 6 місяців післяперезапуску.

Керівник кафе

Campania pizza & pasta (I Feel Group)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

03.2018 - 03.2020

- Скоротив плинність кадрів до 10% шляхом впровадженнямотиваційних програм та і створення дружньої тадоброзичливої атмосфери для працівників і гостей.- Організовував і проводив навчання та регулярні атестації дляпідвищення кваліфікації працівників.- Брав участь у розробці, впровадженні та аналізі результатівмаркетингових заходів.- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 30%.- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала в Google- Зменшив операційні витрати на 14% шляхом перегляду таперерозподілу бюджетів.- Підвищив рентабельність меню на 9% завдяки моніторингу цінвхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК тарегулювання товарного портфеля.- Збільшив валовий прибуток на 35% та чистий прибуток на 600%внаслідок організації і контролю усіх підрозділів кафе,дотримання планів та бюджетів, управління командою.

Керівник кафе

I Feel city cafe (I Feel Group)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 месяцев

09.2018 - 08.2019

- Скоротив плинність кадрів до 20% шляхом мотиваційних програм та регулярних атестацій.- Створив дружню та доброзичливу атмосферу для працівників і гостей.- Організовував та проводив навчання для підвищення кваліфікації працівників.- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 10%.- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала.- Зменшив операційні витрати на 7% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.- Підвищив рентабельність меню на 5% внаслідок моніторингу цін вхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.- Збільшив валовий прибуток на 15% та чистий прибуток на 35% внаслідок організації й контролюусіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою

Адміністратор кафе

Кафе "Компот" (Корпорація "Реста")

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

11.2016 - 12.2017

Ключевая информация

ВІльно володію програмами:

MS Office, 1С, R- Keeper, Iiko, Poster, Choice.

Навички:

Розробка та запуск проєкту;

Одночасне ведення двох об'єктів;

Модернізація концепції та структури компанії;

Розробка та впровадження бізнес-процесів;

Створення ефективної та замотивованої команди;

Створення затишної та доброзичливої атмосфери;

Створення WOW-сервісу

Учился в 2 заведениях

Криворізький національний університет

Електротехніка

Кривий Ріг, 2013

Криворізький політехнічний технікум

Електротехніка

Кривий Ріг, 2011

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Тренінг "Структура компанії і як вона впливає на розвиток бізнесу"

Кривий Ріг, 2020

Тренінг "Організація та управління рестораном"

Кривий Ріг, 2019

Тренінг "Мотивація персоналу та збільшення прибутку закладу"

Кривий Ріг, 2019

Тренінг "Команда мечты"

Кривий Ріг, 2018

Станислав

Керуючий рестораном

Одесса

30 000 грн.

32 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад