Работала в 3 компаниях 3 года 4 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Керуючий рестораном
KFC / ДТС-ХАРКІВ, ТОВ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
07.2024 - по настоящее время
• Керівництво роботою ресторану
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
•Впровадження маркетингових програм
• Забезпечення безпеки їжі в ресторані
• Підтримка високого рівня якості продукції
• Управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, навчання, ефективне спілкування,
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
•Впровадження маркетингових програм
• Забезпечення безпеки їжі в ресторані
• Підтримка високого рівня якості продукції
• Управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, навчання, ефективне спілкування,
Заступник керуючого ресторану
KFC / ДТС-ХАРКІВ, ТОВ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
05.2023 - 06.2024
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Планування та організація своєї роботи
Менеджер ресторану
Тов "дтс, харків"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 8 месяцев
09.2021 - 05.2023
Забезпечення безперебійної роботи ресторану;
Впровадження маркетингових програм
Доьримання стандартів Компанії для задоволення потреб гостей;
Забезпечення безпеки їжі в ресторані;
Максимальне збільшення продажів, прибутків і продуктивності.
Впровадження маркетингових програм
Доьримання стандартів Компанії для задоволення потреб гостей;
Забезпечення безпеки їжі в ресторані;
Максимальне збільшення продажів, прибутків і продуктивності.
Ключевая информация
Успішне ведення зміни, контроль дотримання стандартів, набір, оформлення та навчання персоналу, складання графіків,ведення особових справ,ведення документації з охорони праці та пб;
впевнений користувач пк, 1с
аналіз та робота над показниками p l звіту
впевнений користувач пк, 1с
аналіз та робота над показниками p l звіту
Училась в 1 заведении
Львівський національний університет імені івана франка
Право
Львів, 2023
Владеет языками
Английский
выше среднего
ESOL
Анастасія Миколаївна
Анастасія Миколаївна
Керівник
Винница
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад