Работал в 7 компаниях   16 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Директор ресторану, управління по франчайзінгу

ТОВ"НІНОНАНО"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 4 месяца

05.2022 - по настоящее время

Креветочна "Юність"

Операційний директор

La Famiglia Catering

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

01.2021 - 01.2022

Власник франшизи

Файна фамілія

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 10 месяцев

03.2018 - 01.2021

Директор ресторана

Олива пицца, Пиццерия

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 5 месяцев

10.2015 - 03.2018

Директор ресторана

РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 11 месяцев

02.2010 - 01.2014

Заступник керуючого ресторану

РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

01.2008 - 01.2010

Ресторани «Планета Суші», «il Patio», «Friday's»

Бармен-касир, офіціант

РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

01.2006 - 01.2008

Ключевая информация

  • - володіння ПК ( MS Office + прикладні програми)
  • - програми: 1:С, r-keeper, net-chef...
  • - водійські права категорії В

Учился в 1 заведении

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

ФЕА, системи управління та розповсюдження електроенергії

Київ, 2014

Владеет языками

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Закордонні поїздки: (Грузія,Франція,Італія,Іспанія,Німеччина,Нідерланди..)

2016

Навчання та обмін досвіду у сфері ресторанного бізнесу

Курс "Програма навчання «власник бізнесу»" (Бізнес школа)

Київ, 2016

Курс ІП 'СЖС Україна' Розробка та впровадження системи НACCP на підприємствах ресторанного бізнесу

Київ, 2012

Курс Програма навчання «Керуючий рестораном» ( Росінтер Україна)

Київ, 2010

Дополнительная информация

Професійні навички

  • антикризове управління.
  • • забезпечення виконання плану товарообігу відповідно до затвердженого бюджету ресторану
  • • вирішення всіх оперативних питань, пов'язаних із взаємодією з керуючими органами.
  • • контроль Food Cost, дотримання Food safety
  • • аналіз; мінімізація та оптимізація витрат.
  • • підбір, підготовка та навчання керівного персоналу.
  • планування маркетингових та рекламних заходів.
  • • підбір персоналу, кадрове діловодство, мотивація персоналу;
  • • відбір постачальників та контроль якості продукції;
  • • створення меню з урахуванням спрямованості кухні;
  • успішне керування персоналом від 120 осіб;
  • • навички ведення переговорів, володіння етикою ділового спілкування та листування;
  • • участь у забезпеченні збільшення товарообігу та рентабельності;
  • • уміння організовувати ефективні комунікації між підрозділами,
  • • вміння працювати в команді відповідно до стандартів та політики компанії

Володимир

Директор ресторану

Киев

38 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад