Работал в 7 компаниях 17 лет 1 месяц
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Директор ресторану, управління по франчайзінгу
ТОВ"НІНОНАНО"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 6 месяцев
05.2022 - по настоящее время
Креветочна "Юність"
Операційний директор
La Famiglia Catering
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
01.2021 - 01.2022
Власник франшизи
Файна фамілія
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 10 месяцев
03.2018 - 01.2021
Директор ресторана
Олива пицца, Пиццерия
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 5 месяцев
10.2015 - 03.2018
Директор ресторана
РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 11 месяцев
02.2010 - 01.2014
Заступник керуючого ресторану
РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
01.2008 - 01.2010
Ресторани «Планета Суші», «il Patio», «Friday's»
Бармен-касир, офіціант
РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
01.2006 - 01.2008
Ключевая информация
- - володіння ПК ( MS Office + прикладні програми)
- - програми: 1:С, r-keeper, net-chef...
- - водійські права категорії В
Учился в 1 заведении
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
ФЕА, системи управління та розповсюдження електроенергії
Київ, 2014
Владеет языками
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Закордонні поїздки: (Грузія,Франція,Італія,Іспанія,Німеччина,Нідерланди..)
Навчання та обмін досвіду у сфері ресторанного бізнесу
Курс "Програма навчання «власник бізнесу»" (Бізнес школа)
Курс ІП 'СЖС Україна' Розробка та впровадження системи НACCP на підприємствах ресторанного бізнесу
Курс Програма навчання «Керуючий рестораном» ( Росінтер Україна)
Дополнительная информация
Професійні навички
- • антикризове управління.
- • забезпечення виконання плану товарообігу відповідно до затвердженого бюджету ресторану
- • вирішення всіх оперативних питань, пов'язаних із взаємодією з керуючими органами.
- • контроль Food Cost, дотримання Food safety
- • аналіз; мінімізація та оптимізація витрат.
- • підбір, підготовка та навчання керівного персоналу.
- • планування маркетингових та рекламних заходів.
- • підбір персоналу, кадрове діловодство, мотивація персоналу;
- • відбір постачальників та контроль якості продукції;
- • створення меню з урахуванням спрямованості кухні;
- • успішне керування персоналом від 120 осіб;
- • навички ведення переговорів, володіння етикою ділового спілкування та листування;
- • участь у забезпеченні збільшення товарообігу та рентабельності;
- • уміння організовувати ефективні комунікації між підрозділами,
- • вміння працювати в команді відповідно до стандартів та політики компанії
Володимир
Володимир
Директор ресторану
Киев
полная занятость
Обновлено 3 месяца назад