Працював в 7 компаніях 17 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Директор ресторану, управління по франчайзінгу
ТОВ"НІНОНАНО"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
05.2022 - до теперішнього часу
Креветочна "Юність"
Операційний директор
La Famiglia Catering
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
01.2021 - 01.2022
Власник франшизи
Файна фамілія
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 10 місяців
03.2018 - 01.2021
Директор ресторана
Олива пицца, Пиццерия
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
10.2015 - 03.2018
Директор ресторана
РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 11 місяців
02.2010 - 01.2014
Заступник керуючого ресторану
РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
01.2008 - 01.2010
Ресторани «Планета Суші», «il Patio», «Friday's»
Бармен-касир, офіціант
РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
01.2006 - 01.2008
Ключова інформація
- - володіння ПК ( MS Office + прикладні програми)
- - програми: 1:С, r-keeper, net-chef...
- - водійські права категорії В
Навчався в 1 закладі
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
ФЕА, системи управління та розповсюдження електроенергії
Київ, 2014
Володіє мовами
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Закордонні поїздки: (Грузія,Франція,Італія,Іспанія,Німеччина,Нідерланди..)
Навчання та обмін досвіду у сфері ресторанного бізнесу
Курс "Програма навчання «власник бізнесу»" (Бізнес школа)
Курс ІП 'СЖС Україна' Розробка та впровадження системи НACCP на підприємствах ресторанного бізнесу
Курс Програма навчання «Керуючий рестораном» ( Росінтер Україна)
Додаткова інформація
Професійні навички
- • антикризове управління.
- • забезпечення виконання плану товарообігу відповідно до затвердженого бюджету ресторану
- • вирішення всіх оперативних питань, пов'язаних із взаємодією з керуючими органами.
- • контроль Food Cost, дотримання Food safety
- • аналіз; мінімізація та оптимізація витрат.
- • підбір, підготовка та навчання керівного персоналу.
- • планування маркетингових та рекламних заходів.
- • підбір персоналу, кадрове діловодство, мотивація персоналу;
- • відбір постачальників та контроль якості продукції;
- • створення меню з урахуванням спрямованості кухні;
- • успішне керування персоналом від 120 осіб;
- • навички ведення переговорів, володіння етикою ділового спілкування та листування;
- • участь у забезпеченні збільшення товарообігу та рентабельності;
- • уміння організовувати ефективні комунікації між підрозділами,
- • вміння працювати в команді відповідно до стандартів та політики компанії
Володимир
Володимир
Директор ресторану
Київ
повна зайнятість
Оновлено 3 місяці тому