Працював в 7 компаніях   17 років 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Директор ресторану, управління по франчайзінгу

ТОВ"НІНОНАНО"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 6 місяців

05.2022 - до теперішнього часу

Креветочна "Юність"

Операційний директор

La Famiglia Catering

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

01.2021 - 01.2022

Власник франшизи

Файна фамілія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 10 місяців

03.2018 - 01.2021

Директор ресторана

Олива пицца, Пиццерия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 5 місяців

10.2015 - 03.2018

Директор ресторана

РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 11 місяців

02.2010 - 01.2014

Заступник керуючого ресторану

РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

01.2008 - 01.2010

Ресторани «Планета Суші», «il Patio», «Friday's»

Бармен-касир, офіціант

РОСІНТЕР УКРАЇНА, ТОВ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

01.2006 - 01.2008

Ключова інформація

  • - володіння ПК ( MS Office + прикладні програми)
  • - програми: 1:С, r-keeper, net-chef...
  • - водійські права категорії В

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

ФЕА, системи управління та розповсюдження електроенергії

Київ, 2014

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Закордонні поїздки: (Грузія,Франція,Італія,Іспанія,Німеччина,Нідерланди..)

2016

Навчання та обмін досвіду у сфері ресторанного бізнесу

Курс "Програма навчання «власник бізнесу»" (Бізнес школа)

Київ, 2016

Курс ІП 'СЖС Україна' Розробка та впровадження системи НACCP на підприємствах ресторанного бізнесу

Київ, 2012

Курс Програма навчання «Керуючий рестораном» ( Росінтер Україна)

Київ, 2010

Додаткова інформація

Професійні навички

  • антикризове управління.
  • • забезпечення виконання плану товарообігу відповідно до затвердженого бюджету ресторану
  • • вирішення всіх оперативних питань, пов'язаних із взаємодією з керуючими органами.
  • • контроль Food Cost, дотримання Food safety
  • • аналіз; мінімізація та оптимізація витрат.
  • • підбір, підготовка та навчання керівного персоналу.
  • планування маркетингових та рекламних заходів.
  • • підбір персоналу, кадрове діловодство, мотивація персоналу;
  • • відбір постачальників та контроль якості продукції;
  • • створення меню з урахуванням спрямованості кухні;
  • успішне керування персоналом від 120 осіб;
  • • навички ведення переговорів, володіння етикою ділового спілкування та листування;
  • • участь у забезпеченні збільшення товарообігу та рентабельності;
  • • уміння організовувати ефективні комунікації між підрозділами,
  • • вміння працювати в команді відповідно до стандартів та політики компанії

Володимир

Директор ресторану

Київ

38 років

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому