Работала в 3 компаниях   8 лет 1 месяц

Торговля розничная / Retail, Промышленность и Производство

Team Lead

MD-fashion

Торговля розничная / Retail

5 лет 6 месяцев

04.2019 - по настоящее время

Старший менеджер з оренди з 04.2019 по теперішній час. Ведення управлінського обліку умов договорів оренди у системі 1С ERP, формування графіків платежів, заявок на оплату, перевірка суми виставлених рахунків та актів, контроль взаєморозрахунків. Нарахування витрат (щомісячно) за алгоритмом управлінського обліку компанії. Візування від фінансового відділу договорів оренди. Контроль коректності взаєморозрахунків з урахуванням усіх домовленостей. Участь у розробці ТЗ щодо перенесення управлінського блоку обліку оренди в BAS ERP ( тестування та прийняття робіт. Координування 3-х менеджерів з оренди, розподіл завдань між членами команди, планування та координація діяльності менеджерів з оренди. Формування графіку орендних платежів по новим іноземним партнерам ( центральна Азія )

менеджер зі збуту

КИЇВ ХЛІБ

Промышленность и Производство

2 года 11 месяцев

10.2016 - 09.2019

«Київхліб» (Виробництво та продаж хлібобулочних виробів, продукції тривалого зберігання) Менеджер зі збуту з 10.2016 по 09.2017 Робота з договорами (більше 300) про надання маркетингових послуг, внесення інформації до реєстру, розрахунок маркетингової винагороди (залежно від обсягу продажу) та контроль оплат, робота з актами, звіти.

Специалист по работе с компьютерным банком данных

Київхліб, Фірмова мережа

Торговля розничная / Retail

1 год 1 месяц

11.2017 - 12.2018

«Фірмова мережа «Київхліб» (продаж хлібобулочних виробів та інших харчових продуктів). Фахівець з роботи з комп'ютерним банком даних з 11.2017 по 12.2018 Переоцінка товарів: отримання від постачальником специфікацій на товари, перевірка даних (ціни, штрих-коди, номенклатура (відповідність з узгодженим асортиментом), одиниці виміру); розрахунок ціни згідно з внутрішнім регламентом; підготовка наказів переоцінку. Введення даних у довідники 1с – договори, довідники номенклатури, контрагентів, підрозділів підприємства, встановлення цін для товарів.

Училась в 1 заведении

Киевский национальный торгово-экономический университет

менеджмент отельно-ресторанного бизнеса

Киев, 2016

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

МСФЗ

Київ, 2023

Сертефікат про закінчення курсів МСФЗ

Оксана

Керівник відділу

Киев

50 000 грн.

32 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад