Работал в 4 компаниях   6 лет

Промышленность и Производство, FMCG, АПК (Агропромышленный комплекс)

Заступник директора по капітальному будівництву

БФ Термінал

Промышленность и Производство

9 месяцев

09.2023 - по настоящее время

Будівництво заводу по виробництву МДФ плити.

Систематизацiя процесiв будівництва, побудова системи роботи мiж замовником та ген пiдрядником, субпiдрядниками, авторським наглядом, тех наглядом, Складання графіків та контроль їх дотримання усіма учасниками будівництва/проектування. Розробка системи правильного документообігу та контроль за виконанням (листування, договори, договірні ціни, акти виконаних робіт, прийняття проекту та iнш))Отримання необхідних погоджень та дозволів, сертифікату готовності об`єкту, контроль за пiдготовкою документiвСистематизацiя замовлень на постачання матерiалiв (слiдкувати за наявнiстю та графiком поставок)Систематизацiя проведення тендерiв, визначення прiорiтетiв з ген пiдрядником на майданчику та контроль за iх виконанням. Контроль якості та строків виконання робіт, перевірка актів виконаних робіт.

провідний інженер будівельник

Кондитерская корпорация «РОШЕН»

FMCG

3 года

07.2020 - 07.2023

Участь у виборі та аналіз земельних ділянок під будівництво, попередня оцінка капітальних вкладеньПошук виконавців для здійснення проектування (ген. проектувальник) та будівництва (ген. підрядник, технічний нагляд)Здійснення контролю та керівництва над розробкою проєктної документації для будівництва об’єктів класів наслідків СС1-СС3 (функції замовника), забезпечення процесу проєктування необхідними данимиКерівництво та контроль будівельно-монтажних робіт під час будівництва (інженерія, загально-будівельні роботи, організація будівництва тощо), участь у виборі підрядниківСкладання графіків та контроль їх дотримання усіма учасниками будівництва/проєктуванняУчасть у виборі постачальників технологічного та інженерного обладнання, будівельних матеріалів та технологійКонтроль документообігу (листування, договори, договірні ціни, акти виконаних робіт та ін.) Залучення експертних організацій для контролю виконаних робіт та прийнятих проектних рішень, Отримання необхідних погоджень та дозволів, сертифікату готовності об`єкту.

Керівник проекту

Електронні інновації

Промышленность и Производство

11 месяцев

03.2019 - 02.2020

Основні обов'язки: Організація проектних робіт, підбір та замовлення промислового обладнання, підготовка та проведення тендерних процедур, укладання договорів. Підготовка та подання документації до органів місцевого самоврядування, отримання необхідних погоджень та дозволів

Керівник будівельного департаменту

Innovation & Upgrowth

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год

10.2017 - 10.2018

Основні обов'язки: Організація роботи будівельного департаменту агрохолдингу. Контроль за виконанням завдань відділу. Організація проектних робіт, підбір та замовлення промислового обладнання, підготовка та проведення тендерних процедур, укладання договорів. Підготовка та подання документації до органів місцевого самоврядування, отримання необхідних погоджень та дозволів. Складання та контроль виконання графіків: виконання робіт, фінансування та постачання матеріалів. Контроль якості та строків виконання робіт, перевірка Ф-2 та виконавчої документації.

Учился в 1 заведении

Донбаська Державна Академія Будівництва та Архітектури

Промислове та цивільне будівництво

Макіївка, 1997

Владеет языками

Английский

базовый

Олександр

Керівник проекту, директор по будівництву

Киев

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад