Работал в 8 компаниях   11 лет 2 месяца

Промышленность и Производство, FMCG, Транспорт и Логистика, Образование

Начальник відділу з організації автомобільних перевезень

Київський картонно-паперовий комбінат, ПрАТ

Промышленность и Производство

9 месяцев

08.2023 - по настоящее время

Начальник відділу внутрішньої логістики

Кондитерская корпорация «РОШЕН»

FMCG

1 год 6 месяцев

12.2021 - 06.2023

  • Зниження вартості транспортних послуг за рахунок розвитку експедиції з 5% до 23% у загальному обсязі перевезень «фабрика-РЦ», «РЦ-склад клієнта» (економія в середньому 0,9 млн грн/місяць)
  • Участь в запуску нового складського комплексу готової продукції. Захист проектів з розділення клієнтів між «домашніми» РЦ, економічного обґрунтування перенесення/розділення складських виробництв фасування/стикерування продукції.
  • Закупівля піддонів для потреб виробництва/українських клієнтів (зворотня тара) та тари одноразового використання (EPAL). Проведення експерименту з переходу корпорації на пластикову зворотню тару. Захист проекту з економічним обґрунтуванням.
  • Проведення тендерів та закупівля нової вантажної техніки (тягачі, напівпричепи) на умовах FCA. Організація доставки, митного оформлення.
  • На замовлення відділу дистрибуції – проведення оцінки ефективності розвозних регіональних маршрутів «склад клієнта – торгова точка/склад торговельної мережі»

Менеджер з логістики

Кондитерская корпорация «РОШЕН»

FMCG

4 года 2 месяца

10.2017 - 12.2021

  • Створення процесу роботи з імпортною сировиною та допоміжними матеріалами (ДМ) із застосування складів тимчасового зберігання (економія 14 млн грн за 39 місяців)
  • Розробка проекту з переносу складу імпортної сировини (фактична окупність - 2 місяці за рахунок оптимізації доставки)
  • Розробка та захист проекту створення нового складського комплексу сировини та ДМ (розрахункова економія 17 млн грн/рік за цінами 2019р за рахунок шляхів доставки). Далі склад був перепрофільований
  • Розробка та часткове впровадження проекту перепрофілювання з сировини та ДМ на готову продукцію (розрахункова економія 35 млн грн/рік по цінам 2021 року)
  • Бекап колег всіх напрямків відділу (транспорт Україна, імпорт, експорт, сертифікація, внутрішні переміщення, забезпечення фабрик), в тому числі керівника відділу - бюджетування, контроль функціональний та фінансовий за підрядними організаціями (склад, найманий та власний транспорт, брокерські організації і тд), закупка/облік/списання зворотної тари.В тому числі, проведення тендерів для залучення орендних складів, підрядник організацій з ремонту зворотної тари тощо.
  • Збільшення ємності існуючого складу готової продукції за рахунок оптимізації висоти стелажної системи складу

Спеціаліст відділу дебіторської заборгованості та відвантажень

ABInBev Украина

FMCG

9 месяцев

01.2017 - 10.2017

Участь у побудові процесу контролю за оборотною тарою у первинних продажах. Розрахунок та закриття цілей та лімітів по оборотній тарі для партнерів на щомісячній основі. Підтримка процесу національної інвентаризації. Контроль відшкодування виявлених недоліків, виконання встановлених цілей шляхом комунікації з відділом продажів, відділом обслуговування клієнтів, юридичним відділом, відділом якості при заводі. Щоденна звітність щодо динаміки виконання щомісячних цілей. Обмеження відвантажень чи блокування клієнтів у разі невиконання договірних зобов'язань.

Спеціаліст відділу обслуговування клієнтів

ABInBev Україна

FMCG

1 год 6 месяцев

07.2015 - 01.2017

  • Підтримка продажів експортних клієнтів заводу м. омськ.
  • Щоденна синхронізація документів продажу між базами 1С та SAP, оптимізація існуючого процесу, усунення розбіжностей між обліковими системами, проведення документів надходження продукція на ЛЦ, резервування продукції згідно замовлень клієнтів, звітність з управління запасами на ЛЦ.

Провідний спеціаліст транспортного відділу

УКПОСТАЧ, ПрАТ

Промышленность и Производство

8 месяцев

11.2014 - 07.2015

Налагодження транспортних та складських процесів в ході часткового переміщення виробництва з окупованих територій АР Крим в м.Харків.Організація перевезень автотранспортом за напрямами: Україна, Європа-Україна для доставки комплектуючих на виробництво; ведення договорів з перевізниками, експедиторами, міжнародними та українськими кур'єрськими службами. Робота з оплатами, відтермінуванням, рекламаціями на транспорті.

Спеціаліст з логистики

Полігон, ТОВ

Транспорт и Логистика

1 год 5 месяцев

05.2013 - 10.2014

Розробка маршрутних листів, координація монтажних бригад підключення домашнього інтернету у 16 містах України, вихідна телефонна активність з абонентами та потенційними абонентами. Складання звітної документації для компанії-замовника, контроль надання сервісу існуючим абонентам у задані замовником терміни, контроль виконання грошових переказів відділом, розгляд індивідуальних скарг абонентів

Технік кафедри Транспортних систем і логистики

Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ)

Образование

1 месяц

10.2012 - 11.2012

Проведення досліджень складу та тимчасової нерівномірності розподілу пасажиропотоку електротранспорту м.Суми з метою обґрунтування розміру дотацій до фонду підприємства-перевізника з бюджету міста, вироблення рішень щодо оптимізації системи за сприяння викладачів кафедри

Ключевая информация

Пунктуальний, відповідальний, педантичний, комунікабельний, швидко навчаюсь.

  • Microsoft Excel

Учился в 1 заведении

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Транспортних систем

Харків, 2013

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Особисті якості

Пунктуальний, відповідальний, педантичний, комунікабельний, швидко навчаюсь. Працювати треба не 12 годин на добу, а головою. Переконаний, що робота не має бути просто місцем заробітку. На роботі мають біти задачі, що змушують отримувати дофамін від їх виконання.

Пропагую відкритість як в роботі з іншими відділами/підрозділами так і у взаємовідносинах з зовнішніми партнерами (стратегія win-win). Вважаю, що в роботі мають бути і постійні операційні задачі і місце для творчості – більш детального поглиблення в один з процесів, пошук місць оптимізації, розрахунок і впровадження. Покладаюсь на власну експертну думку та на загальну освіченість.

Негативні риси – не можу повноцінно виконувати задачу, доки чітко не встановлені цілі. Не розвинені здібності з делегування повноважень. Завзятий в роботі сам, і так само вимагаю від оточуючих. Володію лідерськими якостями, але довгий час відмовлявся їх розвивати. У всіх колективах мимоволі ставав «лідером поглядів».

Захоплення та інтереси

Відпочинок- це зміна роду діяльності. Полюбляю активний відпочинок – походи в гори, дальні велопробіги, турпоходи на байдарках і т.д. 2019 року проїхав близько 3 тис км велосипедом у дві подорожі – Ужгород-Кошице-оз.Тиса-Будапешт-Братислава-Відень та Чернівці-Сучава-Брашов-перевал Трансфагараш- Питешти-Бухарест.Цікавий факт – від планування та збору екіпірування, провізії і тд. отримав ледь не більше задоволення ніж від самих подорожей. Вільний від роботи час проводжу з сім’єю.

Дмитро

Керівник відділу логістики

Киев

33 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад