Работала в 6 компаниях   22 года 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Директор мережі кафе та паб м.Житомир

ТОВ КОН БРІО

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

15 лет 1 месяц

03.2007 - 04.2022

Планування організація та контроль операційної діяльності

Визначення стратегії на 1рік

Захист та затвердження стратегії .

План дій згідно визначеної стратегії та делегування згідно матриці відповідальності(по процесам).

Планування та контроль всіх статей бюджету закладів

Визначення затратної частини та аналіз фінансових звітів по доходам та витратам

Визначення фінансового плану, контроль виконання бюджетних показників по товарообороту, приросту середнього чеку ,трудовитрат.

Створення меню, введення новинок .

Переоцінка страв ,контроль націнки.

Щоденний контроль якості продукції .

Щоденний контроль замовлення продукції.

Організація та контроль інвентаризації .

Планування штатних одиниць, підбір персоналу на управлінські посади.

Підготовка та презентація матеріалів по випробувальному терміну, атестація .

Проведення тестування персоналу.

Розробка та проведення навчання по підвищенню кваліфікації (менеджерів, адміністраторів, су- шефів).

Розробка стандартів та правил обслуговування ,контроль їх введення.

Створення правил роботи з конфліктними ситуаціями та їх закриття.

Розробка введення та контроль дотримання норм НАССР.

Оформлення рахунків, підписання договорів .

Робота з технічними службами для забезпечення стабільної роботи закладу.

Мотиваційний клімат та робота на утримання персоналу.

Прорахунки нових локацій

Менеджер ресторану " 12 стільців" м.Житомир

ТОВ КОН БРІО

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

06.2007 - 10.2007

Планування роботи підрозділів ресторану, формування графіків і обліку робочого часу.

Підбір персоналу, навчання персоналу, прийом екзамену.

Замовлення продукції робота з банкетами.

Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами.

Зустріч розміщення гостей, бронювання столів.

Підготовка до відкриття та закриття закладу.

Проведення інвентаризації.

Контроль звітів по реалізації.

Нарахування з/п.

Робота зі службою доставки

Адміністратор Київ

ТОВ Талген-Світ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

06.2006 - 01.2007

Прийом гостей Бронювання столів.

Контроль якості обслуговування .

Навчання та прийом на роботу

Замовлення продукції .

Фінансові звіти.

Планування робочого часу .

адміністратор

клуб-ресторан "Каньйон"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 8 месяцев

09.2004 - 05.2006

Адміністратор с.Кмитів

Ресторан-готель "ФІЛЬВАРОК"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 7 месяцев

04.2002 - 11.2004

адміністратор м.Житомир

ресторан "КОРЧМА"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 4 месяца

05.1999 - 09.2002

Ключевая информация

Маю великий досвід у сфері ресторанного бізнесу.

Успішно запроваджувала заклади з нуля.

Стратегічне організаційне- бізнес планування.

Операційне процесне планування.

Фінансовий аналіз та оптимізація витрат.

Планування дохідності підприємства.

Підбір, навчання та управління персоналом.

Ефективне прийняття рішень.

Експертне знання сервісу та його створення

Стандартизація і знання процессів

Управління конфліктами та правила їх вирішення

Цілеспрямована з високою працездатністю та орієнтацією на результат. Швидко навчаюсь та маю гарні організаторські здібності.

Працювала з програмами 1С,бітрікс,ms офіс,windows,excel.

Училась в 1 заведении

Київський національний економічний університет

Облік та аудит

м.Київ, 1998

Курсы, тренинги, сертификаты

Школа HRM Анна Власова

Київ, 2015

Навики управління персоналом.

Києво-Могилянська бізнес школа

Київ, 2015

"Фарт тут ні до чого" спеціалізований  курс для виробників

Львівська бізнес школа LvBS

Львів, 2013

Ефективне управління малим бізнесом

Києво-Могилянська бізнес школа

Київ, 2012

Менеджмент: навики управління

Finart smart solution Михайло Колісник

Житомир, 2012

Фінанси для не фінансових менеджерів

Бізнес консалтінг Ігоря Чугунова

Житомир, 2011

Підвищення управлінської компетенції. 

Технології покращення бізнес -процесів

Дополнительная информация

Свій розділ

Маю досвід відкриття розважального комплексу відпочинку з нуля ,який передбачає ресторан на 500 осіб , 2 басейни (дитячий та дорослий ) , 10 альтанок.

Мала власну пекарню - кондитерську "Львівські витрибеньки".

Кафе при кінотеатрі .

Кафе у автомобільному салоні .

Мала досвід введення стандартизації ресторанного комплексу .

Про всі інші досягнення та питання при зустрічі.

Людмила Володимирівна

Директор ресторану, проєк-менеджер , менеджер по персоналу

Житомир

Готов переехать: Киев, Львов, Винница

51 год

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад