Працювала в 6 компаніях   22 роки 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Директор мережі кафе та паб м.Житомир

ТОВ КОН БРІО

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

15 років 1 місяць

03.2007 - 04.2022

Планування організація та контроль операційної діяльності

Визначення стратегії на 1рік

Захист та затвердження стратегії .

План дій згідно визначеної стратегії та делегування згідно матриці відповідальності(по процесам).

Планування та контроль всіх статей бюджету закладів

Визначення затратної частини та аналіз фінансових звітів по доходам та витратам

Визначення фінансового плану, контроль виконання бюджетних показників по товарообороту, приросту середнього чеку ,трудовитрат.

Створення меню, введення новинок .

Переоцінка страв ,контроль націнки.

Щоденний контроль якості продукції .

Щоденний контроль замовлення продукції.

Організація та контроль інвентаризації .

Планування штатних одиниць, підбір персоналу на управлінські посади.

Підготовка та презентація матеріалів по випробувальному терміну, атестація .

Проведення тестування персоналу.

Розробка та проведення навчання по підвищенню кваліфікації (менеджерів, адміністраторів, су- шефів).

Розробка стандартів та правил обслуговування ,контроль їх введення.

Створення правил роботи з конфліктними ситуаціями та їх закриття.

Розробка введення та контроль дотримання норм НАССР.

Оформлення рахунків, підписання договорів .

Робота з технічними службами для забезпечення стабільної роботи закладу.

Мотиваційний клімат та робота на утримання персоналу.

Прорахунки нових локацій

Менеджер ресторану " 12 стільців" м.Житомир

ТОВ КОН БРІО

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

06.2007 - 10.2007

Планування роботи підрозділів ресторану, формування графіків і обліку робочого часу.

Підбір персоналу, навчання персоналу, прийом екзамену.

Замовлення продукції робота з банкетами.

Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами.

Зустріч розміщення гостей, бронювання столів.

Підготовка до відкриття та закриття закладу.

Проведення інвентаризації.

Контроль звітів по реалізації.

Нарахування з/п.

Робота зі службою доставки

Адміністратор Київ

ТОВ Талген-Світ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

06.2006 - 01.2007

Прийом гостей Бронювання столів.

Контроль якості обслуговування .

Навчання та прийом на роботу

Замовлення продукції .

Фінансові звіти.

Планування робочого часу .

адміністратор

клуб-ресторан "Каньйон"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

09.2004 - 05.2006

Адміністратор с.Кмитів

Ресторан-готель "ФІЛЬВАРОК"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 7 місяців

04.2002 - 11.2004

адміністратор м.Житомир

ресторан "КОРЧМА"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 4 місяці

05.1999 - 09.2002

Ключова інформація

Маю великий досвід у сфері ресторанного бізнесу.

Успішно запроваджувала заклади з нуля.

Стратегічне організаційне- бізнес планування.

Операційне процесне планування.

Фінансовий аналіз та оптимізація витрат.

Планування дохідності підприємства.

Підбір, навчання та управління персоналом.

Ефективне прийняття рішень.

Експертне знання сервісу та його створення

Стандартизація і знання процессів

Управління конфліктами та правила їх вирішення

Цілеспрямована з високою працездатністю та орієнтацією на результат. Швидко навчаюсь та маю гарні організаторські здібності.

Працювала з програмами 1С,бітрікс,ms офіс,windows,excel.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний економічний університет

Облік та аудит

м.Київ, 1998

Курси, тренінги, сертифікати

Школа HRM Анна Власова

Київ, 2015

Навики управління персоналом.

Києво-Могилянська бізнес школа

Київ, 2015

"Фарт тут ні до чого" спеціалізований  курс для виробників

Львівська бізнес школа LvBS

Львів, 2013

Ефективне управління малим бізнесом

Києво-Могилянська бізнес школа

Київ, 2012

Менеджмент: навики управління

Finart smart solution Михайло Колісник

Житомир, 2012

Фінанси для не фінансових менеджерів

Бізнес консалтінг Ігоря Чугунова

Житомир, 2011

Підвищення управлінської компетенції. 

Технології покращення бізнес -процесів

Додаткова інформація

Свій розділ

Маю досвід відкриття розважального комплексу відпочинку з нуля ,який передбачає ресторан на 500 осіб , 2 басейни (дитячий та дорослий ) , 10 альтанок.

Мала власну пекарню - кондитерську "Львівські витрибеньки".

Кафе при кінотеатрі .

Кафе у автомобільному салоні .

Мала досвід введення стандартизації ресторанного комплексу .

Про всі інші досягнення та питання при зустрічі.

Людмила Володимирівна

Директор ресторану, проєк-менеджер , менеджер по персоналу

Житомир

Готовий переїхати: Київ, Львів, Вінниця

51 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 8 годин тому