Работала в 3 компаниях   21 год 3 месяца

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Генеральний директор

ТС Світондейл

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 года 1 месяц

05.2018 - 06.2022

Функціональні обов'язки та ключові завдання: Відновлення втрачених позицій бізнесу на українському ринку, Проведення аудиту бізнес-процесів, розробника стратегії виведення бізнесу з кризи, Оптимізація штатної структури та бізнес-процесів, Запровадження СРМ системи, Вирішення проблем із податковими органами, Диверсифікація бізнесу націлена розширення товарного портфеля за рахунок товарів виробництва сторонніх виробників. На той момент Бізнес нараховує 11 відділень. У підпорядкуванні 110 осіб.

Керівник Дирекції з продажу в Україні

ТехноНіколь

Промышленность и Производство

10 лет 6 месяцев

11.2007 - 05.2018

Функціональні обов'язки: Організація стійких, керованих та довгострокових каналів збуту продукції Корпорації ТехноНІКОЛЬ на довіреній території через: власні торгові мережі, канали незалежних торгових партнерів, мережі DIY, а також великих прямих замовників. Робота з проектними та архітектурними організаціями з презентації, погодження та закладення в проекти продуктів Корпорації. Організація та проведення навчальних та презентаційних семінарів для замовників, підрядників, дистриб'юторів. Дослідження ринку за всіма продуктовими напрямками Корпорації. Безпосередня участь у ціноутворенні в регіоні за всіма продуктовими напрямками, аналіз цінової конкурентоспроможності в кожній товарній та ціновій ніші. Розробка стратегії просування на ринок існуючих та нових напрямків продуктів Корпорації. Створення та просування дилерської політики за всіма продуктовими напрямками Корпорації спільно з Продуктовими менеджерами. У прямому підпорядкуванні 30 людей.

Керівник південно-східним Українським регіональним бізнесом

ТехноНіколь

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

6 лет 7 месяцев

04.2001 - 11.2007

Функціональні обов'язки: Операційне управління бізнесом. Планування бізнес-процесів. Бюджетування. Аналіз фінансових показників та маркетингових результатів, Розробка та впровадження маркетингових програм, Виведення на ринок нових продуктів. Розвиток дилерської мережі. Управління прямим продажем. Робота з великими клієнтами. На той момент Бізнес включає 11 відділень у південно-східній частині України. У підпорядкуванні 140 осіб.

Ключевая информация

1993–1999 ДТУЖТ, Економічний факультет. Спеціальність «Облік та аудит». 2003 Тренінг з продажу компанії ТехноНІКОЛЬ. 2006 «Eventum», тренінг із проблем дебіторської заборгованості. 2007 «Перспектива», тренінг з управління персоналом та командоутворення. 2013 "Жако", курс Польської мови В1. 2016 Курс англійської мови А2. 2017 Курс англійської мови В1. 2017 Академія кадрового резерву ТехноНІКОЛЬ. 2019 Дао Тойота – 14 принципів менеджменту.

Училась в 1 заведении

ДИИТ

Облік та аудит

Дніпро, 1999

Владеет языками

Английский

средний

Польский

средний

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Водійске посвідчення категорія В,

Власне авто,

Заміжня,

Дочка – 30 років керівник будівельних проектів.

Олена Георгіївна

Директор

Киев

50 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад