Работал в 8 компаниях   29 лет 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Медицина и Здравоохранение, Государственный сектор, Другое

Директор та засновник

ТОВ "Столова Ложка"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

07.2023 - по настоящее время

Створення та розвиток мережі закладів громадського харчування під власним брендом, орієнтованих на якісні та доступні страви для широкого кола клієнтів.

- Консультування щодо стратегії, управління та оптимізації бізнес-процесів у ресторанному бізнесі, допомога у впровадженні інновацій та підвищенні ефективності роботи закладів.

- Надання послуг аутстаффінгу для ресторанів і кафе, включаючи підбір персоналу, організацію навчання та управління ресурсами для забезпечення стабільної та професійної роботи закладів.

Президент - громадської організації Благодійного Фонду «Треба Жити»

Громадської організації Благодійного Фонду «Треба Жити»

Медицина и Здравоохранение

2 года 2 месяца

07.2022 - по настоящее время

Завідуючий ідальні

Державне Підприємство «Науково-Дослідний Інститут Будівельного Виробництва імені В.С. Балицького»

Государственный сектор

11 месяцев

10.2023 - 09.2024

Повне заснування їдальні: підготовка приміщення, організація комунікацій та закупівля обладнання.

- Формування команди: підбір персоналу, навчання та налаштування на ефективну роботу.

- Створення меню, орієнтованого на потреби клієнтів, та впровадження ефективних методів заохочення відвідувачів.

- Організація заходів та майстер-класів для популяризації їдальні та залучення нових клієнтів.

- Внесок у розвиток підприємства через надання якісного обслуговування та підвищення рівня клієнтського задоволення.

На жаль, у серпні 2024 року підрозділ їдальні було ліквідовано через скорочення діяльності підприємства.

Директор

ООО «КОНСАЛТИНГОВАЯ КОМПАНИЯ БИЗНЕС ИНВЕСТ ГРУПП УКРАИНА»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

02.2020 - 01.2022

Посада: директор / засновник (2020 по теперішній час)

Директор комплекса

Зелений Мис

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года

01.2017 - 01.2020

Обов'язки:Бюджетування;Організація безперебійної роботи комплексу;Аналіз P&L;Операційне управління: бізнес-процеси, розрахунок виробничих потужностей;Створення пакету товарів та послуг;Організація виробництва товару та послуг;Підбір персоналу для реалізації процесів;Пошук нових напрямків та розширення послуг.Досягнення:Фудкост зниження з 32% до 28%. за рахунок АБС аналіз меню, повністю змін технологічних карт, зміни норм відходів та списання (вкл норм дефростації, чищення, зберігання);Labor cost зниження з 32 до 18%;Впровадження системи контролю надходження та витрати товару (стікерування, друк підприємства, зменшення товарного запасу);Досягнення норм, відповідно до світових стандартів по роботі та витраті шведської лінії (зменшення виходу на людину з 1,8 кг до 1 кг, зменшення списання та відходів), при покращенні якості та асортименту;Впровадження стандартів ХАССП;Зростання товарообігу на 17% порівняно з раннім періодом;Збільшення відсотка ефективності за показником EBITDA, за рахунок постійної роботи з прибутками та збитками.

ТОВ «Амстердам – М»

ТОВ «Амстердам – М»

Другое

5 лет

01.2012 - 01.2017

Обов'язки:Стратегічне спрямування розвитку пансіонатів;Організація роботи пансіонатів;Управління персоналом (підбір, навчання, формування та управління персоналом);Залучення та збільшення лояльності відпочиваючих;Контроль роботи загалом (функціонування охорони та рецепції).Досягнення:Стабілізація та підвищення ефективності роботи пансіонату;Зменшив потік кадрів;Поліпшив роботу з сервісу та обслуговування;Збільшилася кількість відпочиваючих на 37% річних.

Директор

ТОВ Консалтингова компанія «НОНПАРИЕЛЬ» АР Крым

Другое

11 лет

01.2001 - 01.2012

Організація бізнесу з нуля (оренда, дизайн інтер'єру, організація поставок, закупівель);Дизайн інтер'єру;Підбір персоналу (навчання, розробка мотивації);Організація документообігу у компанії;Розробка та введення новинок;Розробка меню, калькуляційних карток;Організація свят, вечірок, корпоративів;Щоденне забезпечення планового функціонування установи;Ліквідація бізнесу із мінімальними втратами;Навчання та стимулювання персоналу;Відбір постачальників;Планування та маркетинг;Контроль роботи.Досягнення:Побудова та запуск роботи з нуля;Відкрив і запустимо багато ресторанів у (Москві, Санкт-Петербурзі, АР Крим);Розробив різні промо-акції для досягнення бажаних результатів;Досяг перевищень річного плану на 54%.

Перший заступник директора

ТОВ «ОНИКС»

Другое

6 лет

01.1995 - 01.2001

Обов'язки:Організація ресторанного бізнесу;Управління ресторанно-готельним бізнесом;Ведення управлінської звітності;Організація закупівель та поставок (продукти, алкоголь, меблі, обладнання);Вміння та навички адміністратора, бармена, офіціанта;Досвід комунікацій із контрольно-ревізійними органами;Огляд ринку конкурентів.Досягнення:Побудова та запуск роботи;Розробив різні акції для залучення клієнтів;Поліпшив роботу (ресторанів, персоналу, сервісу та ін.);Стабілізація та підвищення ефективності роботи;Налаштування процесу роботи.

Ключевая информация

Ціль

Отримати гідну посаду для перспектив та розвитку своїх професійних якостей та реалізації потенціалу.

Ключова інформація

Висококваліфікований фахівець із великим досвідом роботи у різних сферах бізнесу.Величезний досвід у створенні роботи ресторанних процесів (планування, аналіз, контроль). Складання замовлень з урахуванням товарообігу та залишків. Складання та робота з первинною бухгалтерською документацією. Навички у підборі кадрів (уміння створювати сильну команду). Вміння керувати персоналом понад 1500 людьми (стати лідером команди). Навчання, адаптація, наставництво, оцінка, мотивація, зворотний зв'язок. Знання техніки з продажу. Здатний швидко орієнтуватися і знаходити вихід у складних ситуаціях, здатність налагодити роботу будь-якого за чисельністю колективу, швидке та чітке формування стратегій залежно від цілей та завдань. 100% результати під час проведення переговорів на будь-якому рівні. У праці завжди відрізнявся своїми досягненнями у виконанні поставлених завдань. Ініціативний, завжди працюю на результат і не відступаю перед труднощами. У колективі користуюся авторитетом, як керівник, і як звичайна людина. Маю аналітичний склад розуму, високий рівень відповідальності, здібності до навчання, психологічна стабільність.

Учился в 1 заведении

Одесская национальная академия пищевых технологий

Инженер-технолог

Одесса, 1995

Владеет языками

Английский

базовый

Польский

базовый

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс: Меры по сокращению расходов на F&B за счет использования новейших технологий

Киев, 2020

Курс: Технологии копчения в условиях ресторанной кухни

Киев, 2020

Курс: психологии маркетинга в ресторанно-гостиничном бизнесе

Киев, 2019

Дополнительная информация

Навыки

  • Управление рестораном

  • Открытии ресторана с «0»

  • Управление персоналом

  • Подбор специалистов

  • Управление командой

  • Построение работы

  • Аккуратность

  • Построение бизнеса с «0»

  • Выведение убыточного бизнеса в прибыльный

  • Разработка KPI

  • Стратегический менеджмент

  • Ответственность

  • Честность, порядочность

  • Организованность

  • Работаю в команде исключительно на результат

  • Налаживание работы

  • Решение конфликтных ситуаций

  • Психологическая стабильность

  • Есть навыки в ценообразовании

  • О ресторанах знаю практически все

  • Управление большим штатом

Профессиональные качества

Работа с компьютером: Microsoft Office (Word, Excel, Internet) R-keper, B52.

Языки: Английский - Pre-Intermediate, Украинский - свободно, Русский - свободно, Польский -разговорный.

Водительские права: Категория «В».

Командировки: готов к командировкам.

Профессиональные качества:

  • Способность находить, предлагать, защищать и воплощать в жизнь нестандартные решения;

  • Владение навыками ведения переговоров для привлечения клиентов;

  • Навыки в области планирования, управления и развития компании/ресторанного бизнеса;

  • Стратегическое мышление;

  • Ответственность и честность.

Хобби: Веду здоровый образ жизни, занимаюсь спортом, менеджмент, кулинария, художественная литература, туризм.

Семейное положение: Женат, 2 детей.

Рекомендации могу предоставить по запросу.

Михайло Миколайович

Керуючий ресторанно-готельним комплексом

Киев

50 000 грн.

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад