Працював в 8 компаніях 29 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Медицина та Охорона здоров'я, Державний сектор, Інше
Директор та засновник
ТОВ "Столова Ложка"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
07.2023 - до теперішнього часу
Створення та розвиток мережі закладів громадського харчування під власним брендом, орієнтованих на якісні та доступні страви для широкого кола клієнтів.
- Консультування щодо стратегії, управління та оптимізації бізнес-процесів у ресторанному бізнесі, допомога у впровадженні інновацій та підвищенні ефективності роботи закладів.
- Надання послуг аутстаффінгу для ресторанів і кафе, включаючи підбір персоналу, організацію навчання та управління ресурсами для забезпечення стабільної та професійної роботи закладів.
Президент - громадської організації Благодійного Фонду «Треба Жити»
Громадської організації Благодійного Фонду «Треба Жити»
Медицина та Охорона здоров'я
2 роки 4 місяці
07.2022 - до теперішнього часу
Завідуючий ідальні
Державне Підприємство «Науково-Дослідний Інститут Будівельного Виробництва імені В.С. Балицького»
Державний сектор
11 місяців
10.2023 - 09.2024
Повне заснування їдальні: підготовка приміщення, організація комунікацій та закупівля обладнання.
- Формування команди: підбір персоналу, навчання та налаштування на ефективну роботу.
- Створення меню, орієнтованого на потреби клієнтів, та впровадження ефективних методів заохочення відвідувачів.
- Організація заходів та майстер-класів для популяризації їдальні та залучення нових клієнтів.
- Внесок у розвиток підприємства через надання якісного обслуговування та підвищення рівня клієнтського задоволення.
На жаль, у серпні 2024 року підрозділ їдальні було ліквідовано через скорочення діяльності підприємства.
Директор
ООО «КОНСАЛТИНГОВАЯ КОМПАНИЯ БИЗНЕС ИНВЕСТ ГРУПП УКРАИНА»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
02.2020 - 01.2022
Посада: директор / засновник (2020 по теперішній час)
Директор комплекса
Зелений Мис
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки
01.2017 - 01.2020
Обов'язки:Бюджетування;Організація безперебійної роботи комплексу;Аналіз P&L;Операційне управління: бізнес-процеси, розрахунок виробничих потужностей;Створення пакету товарів та послуг;Організація виробництва товару та послуг;Підбір персоналу для реалізації процесів;Пошук нових напрямків та розширення послуг.Досягнення:Фудкост зниження з 32% до 28%. за рахунок АБС аналіз меню, повністю змін технологічних карт, зміни норм відходів та списання (вкл норм дефростації, чищення, зберігання);Labor cost зниження з 32 до 18%;Впровадження системи контролю надходження та витрати товару (стікерування, друк підприємства, зменшення товарного запасу);Досягнення норм, відповідно до світових стандартів по роботі та витраті шведської лінії (зменшення виходу на людину з 1,8 кг до 1 кг, зменшення списання та відходів), при покращенні якості та асортименту;Впровадження стандартів ХАССП;Зростання товарообігу на 17% порівняно з раннім періодом;Збільшення відсотка ефективності за показником EBITDA, за рахунок постійної роботи з прибутками та збитками.
ТОВ «Амстердам – М»
ТОВ «Амстердам – М»
Інше
5 років
01.2012 - 01.2017
Обов'язки:Стратегічне спрямування розвитку пансіонатів;Організація роботи пансіонатів;Управління персоналом (підбір, навчання, формування та управління персоналом);Залучення та збільшення лояльності відпочиваючих;Контроль роботи загалом (функціонування охорони та рецепції).Досягнення:Стабілізація та підвищення ефективності роботи пансіонату;Зменшив потік кадрів;Поліпшив роботу з сервісу та обслуговування;Збільшилася кількість відпочиваючих на 37% річних.
Директор
ТОВ Консалтингова компанія «НОНПАРИЕЛЬ» АР Крым
Інше
11 років
01.2001 - 01.2012
Організація бізнесу з нуля (оренда, дизайн інтер'єру, організація поставок, закупівель);Дизайн інтер'єру;Підбір персоналу (навчання, розробка мотивації);Організація документообігу у компанії;Розробка та введення новинок;Розробка меню, калькуляційних карток;Організація свят, вечірок, корпоративів;Щоденне забезпечення планового функціонування установи;Ліквідація бізнесу із мінімальними втратами;Навчання та стимулювання персоналу;Відбір постачальників;Планування та маркетинг;Контроль роботи.Досягнення:Побудова та запуск роботи з нуля;Відкрив і запустимо багато ресторанів у (Москві, Санкт-Петербурзі, АР Крим);Розробив різні промо-акції для досягнення бажаних результатів;Досяг перевищень річного плану на 54%.
Перший заступник директора
ТОВ «ОНИКС»
Інше
6 років
01.1995 - 01.2001
Обов'язки:Організація ресторанного бізнесу;Управління ресторанно-готельним бізнесом;Ведення управлінської звітності;Організація закупівель та поставок (продукти, алкоголь, меблі, обладнання);Вміння та навички адміністратора, бармена, офіціанта;Досвід комунікацій із контрольно-ревізійними органами;Огляд ринку конкурентів.Досягнення:Побудова та запуск роботи;Розробив різні акції для залучення клієнтів;Поліпшив роботу (ресторанів, персоналу, сервісу та ін.);Стабілізація та підвищення ефективності роботи;Налаштування процесу роботи.
Ключова інформація
Ціль
Отримати гідну посаду для перспектив та розвитку своїх професійних якостей та реалізації потенціалу.
Ключова інформація
Висококваліфікований фахівець із великим досвідом роботи у різних сферах бізнесу.Величезний досвід у створенні роботи ресторанних процесів (планування, аналіз, контроль). Складання замовлень з урахуванням товарообігу та залишків. Складання та робота з первинною бухгалтерською документацією. Навички у підборі кадрів (уміння створювати сильну команду). Вміння керувати персоналом понад 1500 людьми (стати лідером команди). Навчання, адаптація, наставництво, оцінка, мотивація, зворотний зв'язок. Знання техніки з продажу. Здатний швидко орієнтуватися і знаходити вихід у складних ситуаціях, здатність налагодити роботу будь-якого за чисельністю колективу, швидке та чітке формування стратегій залежно від цілей та завдань. 100% результати під час проведення переговорів на будь-якому рівні. У праці завжди відрізнявся своїми досягненнями у виконанні поставлених завдань. Ініціативний, завжди працюю на результат і не відступаю перед труднощами. У колективі користуюся авторитетом, як керівник, і як звичайна людина. Маю аналітичний склад розуму, високий рівень відповідальності, здібності до навчання, психологічна стабільність.
Навчався в 1 закладі
Одесская национальная академия пищевых технологий
Инженер-технолог
Одесса, 1995
Володіє мовами
Англійська
базовий
Польська
базовий
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Курс: Меры по сокращению расходов на F&B за счет использования новейших технологий
Курс: Технологии копчения в условиях ресторанной кухни
Курс: психологии маркетинга в ресторанно-гостиничном бизнесе
Додаткова інформація
Навыки
Управление рестораном
Открытии ресторана с «0»
Управление персоналом
Подбор специалистов
Управление командой
Построение работы
Аккуратность
Построение бизнеса с «0»
Выведение убыточного бизнеса в прибыльный
Разработка KPI
Стратегический менеджмент
Ответственность
Честность, порядочность
Организованность
Работаю в команде исключительно на результат
Налаживание работы
Решение конфликтных ситуаций
Психологическая стабильность
Есть навыки в ценообразовании
О ресторанах знаю практически все
Управление большим штатом
Профессиональные качества
Работа с компьютером: Microsoft Office (Word, Excel, Internet) R-keper, B52.
Языки: Английский - Pre-Intermediate, Украинский - свободно, Русский - свободно, Польский -разговорный.
Водительские права: Категория «В».
Командировки: готов к командировкам.
Профессиональные качества:
Способность находить, предлагать, защищать и воплощать в жизнь нестандартные решения;
Владение навыками ведения переговоров для привлечения клиентов;
Навыки в области планирования, управления и развития компании/ресторанного бизнеса;
Стратегическое мышление;
Ответственность и честность.
Хобби: Веду здоровый образ жизни, занимаюсь спортом, менеджмент, кулинария, художественная литература, туризм.
Семейное положение: Женат, 2 детей.
Рекомендации могу предоставить по запросу.
Михайло Миколайович
Михайло Миколайович
Керуючий ресторанно-готельним комплексом
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому