Работал в 7 компаниях   19 лет 3 месяца

Промышленность и Производство, Государственный сектор

Менеджер по роботі з клієнтами

Карданвал Сервіс, ТОВ

Промышленность и Производство

1 год 7 месяцев

02.2023 - 09.2024

Активний пошук потенційних клієнтів та залучення їх до співпраці. Розробка комерційних пропозицій під потреби клієнтів. Проведення переговорів, заключення угод про співпрацю, оцінка потреб, супровід клієнтів на всіх етепах роботи. Ведення реєстрів договорів та домовленостей с клієнтами. Ведення та розширення клієнтської бази. Розвиток відносин з діючими клієнтами. Вивчення та аналіз конкурентів, їх пропозицій, умов, прайсів. Внесення пропозицій щодо підвищення привабливості компанії на ринку. Пошук рішень під потреби клієнтів. Пошук нових напрямків продажів послуг компанії. Супровід укладених угод. Досягнення планових показників з продажу. Підготовка рахунків (замовлень) та підбір з/ч та послуг компанії в 1С. Ведення звітів про виконану роботу в CRM по стандартах компанії.

фахівець з обєктних продажів

КОЕЛЬНЕР-УКРАЇНА, ТОВ

Промышленность и Производство

1 год 10 месяцев

02.2021 - 12.2022

Гуртовий продаж засобів кріплення, інструментів в об'єктному каналі продажів (будівництво, виробництво, проектування). Активний пошук потенційних клієнтів та залучення їх до співпраці. Розробка комерційних пропозицій під потреби клієнтів. Проведення переговорів, заключення угод про співпрацю, оцінка потреб, супровід клієнтів на всіх етепах роботи. Підготовка рахунків, калькуляцій витрат матеріалів, договорів, супровідних документів, актів зірок тощо. Вивчення та аналіз конкурентів, їх пропозицій, умов, прайсів. Внесення пропозицій щодо підвищення привабливості компанії на ринку. Пошук рішень під потреби клієнтів. Пошук нових напрямків продажів засобів кріплення, інструментів компанії.

Менеджер по продажам

ВЮРТ-УКРАЇНА, ТОВ / WUERTH

Промышленность и Производство

5 лет 9 месяцев

11.2013 - 08.2019

Пошук та залучення нових клієнтів до співпраці з компанією. Щоденне відвідування клієнтів компанії з прямим продажем товарів компанії (засоби кріплень, пневмо, електро та ручний інструмент, технічна хімія, ЗІЗ та решта). Підготовка комерц пропозицій, рахунків, договорів та інше. Аналіз, ведення та контроль дебіторської заборгованості. Планування робочого часу в розрізі місяць, тиждень, день.

менеджер з продажу

ДАСК-ЦЕНТР, ЧП

Промышленность и Производство

7 месяцев

04.2013 - 11.2013

Продаж клієнтам компінії ЛДСП та МДФ плит, меблевої фурнітури. Пошук нових клієнтів, збільшення обсягів продаж. Налагодження довготривалих взаємовигідних ділових відносин з клієнтами.

Менеджер регіональних розвитку та продажів

ТОВ "АСКАНІЯ ФРОУЗЕН ФУДС"

Промышленность и Производство

11 месяцев

02.2012 - 01.2013

Організація та розвиток продажів в Західній частині України продуктів компанії (заморожені морепродукти, овочі, піци, риба). Активний пошук нових гуртових клієнтів та залучення їх до співпраці. Розробка комерційних пропозицій під потреби клієнтів. Проведення переговорів, заключення угод про співпрацю, оцінка потреб, супровід клієнтів на всіх етепах роботи. Ведення та розширення клієнтської бази. Розвиток відносин з діючими клієнтами. Вивчення та аналіз конкурентів, їх пропозицій, умов, прайсів. Внесення пропозицій щодо підвищення привабливості компанії на ринку. Пошук рішень під потреби клієнтів. Пошук нових напрямків продажів продуктів компанії. Супровід укладених угод. Досягнення планових показників з продажу. Підготовка рахунків (замовлень) та підбір з/ч та послуг компанії в 1С. Ведення звітів про виконану роботу в CRM по стандартах компанії.

менеджер з продажу

Суші Хаус Україна

Промышленность и Производство

2 года 6 месяцев

07.2009 - 01.2012

Гуртовий продаж в м. Львів продуктів компанії (заморожені морепродукти, інгредієнти до суші). Пошук нових гуртових клієнтів та побудова взаємовідносин з ними. Робота зі складом товарів. Контроль дебіторської заборгованості.

Начальник секретного відділу Національної академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного

ЗСУ

Государственный сектор

5 лет 7 месяцев

07.2003 - 02.2009

Служба в ЗСУ. Очолював секретний відділ. Планував та контролював роботу відділу. Займався секретним діловодством, організацією допускної системи до документів з обмеженим доступом та заходами щодо збереження державної та військової таємниці. Також організовував та контролював роботу складу топографічних карт, секретної бібліотеки та об'єкту ЕОМ. В підііпорядкуванні було 19 держслужбовців.

Учился в 1 заведении

ВІТІ НТУУ "КПІ"

Захист інформації з обмеженим доступом та автоматизації її обробки, кваліфікація інженера з радіоелектроніки, офіцера військового управління тактичного рівня. Диплом Спеціаліста

Київ, 2003

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Маю легкове авто, можу використовувати в службових цілях. Маю права кат. В та водійський стаж більше 20 років.

Комп'ютерні навички

Володію навиками роботи з ПК вище середнього, працюю в 1С, СРМ, Microsoft Office, Google

Свій розділ

Маю свою базу клієнтів авто напрямок (СТО, автосалони, ТІР СТО та підприємства (виробники, постачальники, агро та решта). Та напрацьовані багато річні взаємовідносини з клієнтами. Якщо робота в "полях" або частими виїздами до клієнтів, надам перевагу компаніям з бронюванням від мобілізації.

Андрій

Керівник відділу продажу, Регіональний менеджер, Територіальний менеджер, менеджер з продажу

Львов

45 000 грн.

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад