Работал в 4 компаниях   14 лет 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Промышленность и Производство

Керуючий закладом

Доминос Пицца Юкрейн, ООО

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 лет 11 месяцев

12.2014 - по настоящее время

Розвиток та мотивація персоналу
Виконання плану продаж та складання бюджету
Впровадження та контроль стандартів компанії
Контроль роботи процесів: виробництво, сервіс, касова дисципліна, охорона праці, пожежна безпека, вимоги Держпродспоживслужби, КзоТ
Контроль матеріально-технічної бази
Формування звітів та моніторинг (продажі, P&L)
Проведення планових/внепланових аудиті
Аналіз роботи ресторану, здача звітності
Активна участь в розвитку менеджерів компанії
Ведення та разробка уніформи співробітників компаніі, робота з Українськими виробникми уніформи.
Пошук, тестування та контроль введення у роботу обладнання після початку повномашитабноі війни, створення бази Українських виробників та постачальників обладнання високої якості.

Опит в навчанні та розвитку персоналу:
Навчання та розвиток 17 менеджерів, 4 з яких стали директорами.
Активна участь у розвитку аудиторів операційної діяльності.
Розробка та впровадження комплексних програм тренінгів:
Розвиток ключових навичок та компетенцій майбутніх менеджерів ресторану.
Використання інтерактивних методів навчання (лекції, дискусії, групові вправи, кейси, рольові ігри, симуляції).
Налаштування та адаптація програм під індивідуальні потреби учасників.
Оцінка результатів та надання конструктивного зворотного зв'язку.
Участь у створенні та проведенні ассесмент-центру керівиків ресторанів:
Розробка програми оцінювання (тестування, кейси, інтерв'ю, ділові ігри, презентації).

Виступ у ролі асесора, демонстрація експертизи та об'єктивності.
Досягнення:
Завдяки участі в ассесмент-центрі вдалося відібрати найкращих кандидатів на посади керуючих закладом, що призвело до значного підвищення ефективності роботи ресторанів.
Розроблена програма оцінювання стала зразком для інших компаній у цій сфері.

Менеджер ресторана

Dominos Pizza

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 месяцев

12.2015 - 11.2016

Основні обов'язки:
1.Контроль операційних циклів:
Планування та координація роботи персоналу:
Розподіл завдань та відповідальності.Слідкування за дотриманням графіків роботи.
Контроль за виконанням стандартів обслуговування.
Моніторинг та оптимізація виробничих процесів:
Контроль за якістю та безпечністю продуктів харчування.
Слідкування за запасами та замовленнями продуктів.
Контроль за витратами та собівартістю страв.
Забезпечення безперебійної роботи ресторану:
Вирішення проблем та форс-мажорних обставин.
Підтримка чистоти та порядку в ресторані.
Контроль за технічним станом обладнання.
2. Контроль за людьми:

Мотивація та стимулювання персоналу:
Створення позитивної та командної атмосфери.
Надання зворотного зв'язку та оцінка роботи.
Проведення навчаня персоналу.
Забезпечення дотримання правил та норм:
Дотримання санітарних норм та правил техніки безпеки.
Контроль за дотриманням корпоративної етики.
Вирішення конфліктів та непорозумінь.
3. Контроль за продуктами:Забезпечення якості та свіжості продуктів:
Співпраця з постачальниками.
Контроль за прийомом та зберіганням продуктів.
Проведення органолептичної оцінки продуктів.
Слідкування за запасами та замовленнями:
Розрахунок необхідної кількості продуктів.
Своєчасне замовлення продуктів.
Контроль за витратами та собівартістю страв.
4. Контроль за работоспособностью ресторана:
Підтримка чистоти та порядку:
Контроль за санітарним станом ресторану.
Організація прибирання та дезінфекції.
Контроль за технічним станом обладнання:
Своєчасне технічне обслуговування обладнання.

Виявлення та усунення несправностей.
Забезпечення безпеки гостей та персоналу:

Дотримання правил пожежної безпеки.
Надання першої допомоги.

Член бригады ресторана

Dominos Pizza

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

12.2014 - 12.2015

1. Приготування продукції компанії:

Дотримання рецептів та технологій приготування страв.
Використання якісних та свіжих продуктів.
Забезпечення правильної подачі страв.
Контроль за санітарними нормами та правилами.
2. Контроль якості продукції:
Перевірка якості та свіжості продуктів.
Дотримання стандартів приготування страв.
Контроль за смаком, запахом та зовнішнім виглядом страв.
Виявлення та усунення невідповідностей.

Печатник

ЧП Максим

Промышленность и Производство

4 года 6 месяцев

05.2010 - 11.2014

Контроль роботи печатного станка.

Обслуговування.

Допечатная подготовка та пост-печатная подготовка.

Ключевая информация

Досвід підбору та навчання персоналу: 8+ років більше ніж 500 співробітників з них навчив більше 50 наставників 17 менеджерів 4 керуючих закладом.
Досвід управління командою: 7+ роки (від 25 до 50 співробітників).

Професійні навички:
Командне лідерство
Коммунікабельність
Ініціативність
Оріентація на досягнення результату
Ровиток підлеглих
Управляння виконанням
Системність
Планування та організація
Кліенторіентовність
Особисті навички:
Стресостійкість
Уміння слухати
Вміння адаптуватися
Трудова етика
Креативність
Гнучкість
Проактивність

Учился в 1 заведении

Луганська державна академія культури і мистецтв

Художник-дизайнер комп'ютерної графіки

Луганськ , 2011

Курсы, тренинги, сертификаты

Посвідчення з ОП

Киев, 2019

Маю навички як теоретичні так і практичні: 
Система управління охороною праці.
Основні напрями роботи з охорони праці.
Вимоги до гігієни праці, здоров'я працівників.
Алгоритм розслідування нещасних випадків.
Принципи домедичної допомоги потерпілим на виробництві.

Сертификат пищевой безопасности ServSafe

2019

Навичкі та вміння  в області безпеки піщевих продуктів.

Посвідчиння про проходження навчання та перевірки знань з питань пожежноі безпеки

Киев, 2018

Маю достатні знання та навички з питань запобігання пожежі та дій у разі виникнення пожежі.

Дополнительная информация

Навички які допомогають досягати поставленних цілей

Здатність працювати під тиском часу
Високий рівень відповідальності
Лідерські здібності
Уміле управління часом

Старанність
Вміння розв'язувати проблеми
Хороша організація роботи
Використання різних видів контролів для досягнення результату
Швидка адаптація до нових умов
Аналітичне мислення
Легкість навчання новому
Співпереживання
Здатність мотивувати інших на розвиток

Дмитрий

Керуючий рестораном

Киев

35 000 грн.

36 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 17 часов назад