Работал в 4 компаниях 5 лет
Промышленность и Производство, Медицина и Здравоохранение
Головний технолог
ТОВ ДПК "Вайз"
Промышленность и Производство
2 года 9 месяцев
02.2022 - по настоящее время
1. Розробка дитячого харчування та снеків на основі екструзії.
2. Ведення документації стандартів НААСР та стандартів Органік Стандарт
2. Ведення документації стандартів НААСР та стандартів Органік Стандарт
- Продукти харчування
- Харчова промисловість
Завідувач виробництвом
ТОВ" Лежамі"
Промышленность и Производство
11 месяцев
06.2016 - 05.2017
1. Розробка зефірів, на основі натуральних пюре.
2. Розробка кондитерських виробів, а саме печиво, торти, десерти.
3. Закупівля сировини для виробництва кондитерських виробів.
4.Контроль за якістю готової продукції.
5.Підбір персоналу та його навчання.
6. Ведення виробничої документації
2. Розробка кондитерських виробів, а саме печиво, торти, десерти.
3. Закупівля сировини для виробництва кондитерських виробів.
4.Контроль за якістю готової продукції.
5.Підбір персоналу та його навчання.
6. Ведення виробничої документації
- Харчова промисловість
- Кондитерська промисловість
Технолог
ТОВ"Акрос-Сенс"
Промышленность и Производство
6 месяцев
08.2013 - 02.2014
1. Розробка та складання рецептур хлібобулочних виробів, а також виробів із листкового, пісочного, здобного та бісквітного тіста.
2. Впровадження нової продукції у виробництво (хлібозаводи, пекарні, кондитерські цехи).
3. Навчання персоналу підприємств.
4. Проведення майстер-класів.
2. Впровадження нової продукції у виробництво (хлібозаводи, пекарні, кондитерські цехи).
3. Навчання персоналу підприємств.
4. Проведення майстер-класів.
- Харчова промисловість
- Кондитерська промисловість
Технолог
ТОВ"ДФЗ"
Медицина и Здравоохранение
6 месяцев
08.2012 - 02.2013
1. Запуск виробництва драже з "0".
2. Підбір, навчання та організація роботи персоналу.
3. Ведення виробничої документації.
4. Проведення інвентаризації
2. Підбір, навчання та організація роботи персоналу.
3. Ведення виробничої документації.
4. Проведення інвентаризації
- Фармацевтичне виробництво
Ключевая информация
Розробка нових видів продукції за аналогами та побажанню керівника.
Запуск виробництва з "0"(кав'ярня,кондитерський цех, хлібо-булочні виробництва).
Підбір персоналу та його навчання.
Підбір обладнання та його налаштування.
Запуск виробництва з "0"(кав'ярня,кондитерський цех, хлібо-булочні виробництва).
Підбір персоналу та його навчання.
Підбір обладнання та його налаштування.
- Кондитерська промисловість
- Кондитерські вироби
Учился в 1 заведении
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Інженерія та технологія
Харків, 2015
Владеет языками
Английский
базовый
Русский
свободно
Украинский
родной
Віталій Вікторович
Віталій Вікторович
Технолог харчової промисловості
Днепр
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: удаленная работа, сезонная / временная работа
Обновлено 3 недели назад