Працював в 4 компаніях 5 років
Промисловість та Виробництво, Медицина та Охорона здоров'я
Головний технолог
ТОВ ДПК "Вайз"
Промисловість та Виробництво
2 роки 9 місяців
02.2022 - до теперішнього часу
1. Розробка дитячого харчування та снеків на основі екструзії.
2. Ведення документації стандартів НААСР та стандартів Органік Стандарт
2. Ведення документації стандартів НААСР та стандартів Органік Стандарт
- Продукти харчування
- Харчова промисловість
Завідувач виробництвом
ТОВ" Лежамі"
Промисловість та Виробництво
11 місяців
06.2016 - 05.2017
1. Розробка зефірів, на основі натуральних пюре.
2. Розробка кондитерських виробів, а саме печиво, торти, десерти.
3. Закупівля сировини для виробництва кондитерських виробів.
4.Контроль за якістю готової продукції.
5.Підбір персоналу та його навчання.
6. Ведення виробничої документації
2. Розробка кондитерських виробів, а саме печиво, торти, десерти.
3. Закупівля сировини для виробництва кондитерських виробів.
4.Контроль за якістю готової продукції.
5.Підбір персоналу та його навчання.
6. Ведення виробничої документації
- Харчова промисловість
- Кондитерська промисловість
Технолог
ТОВ"Акрос-Сенс"
Промисловість та Виробництво
6 місяців
08.2013 - 02.2014
1. Розробка та складання рецептур хлібобулочних виробів, а також виробів із листкового, пісочного, здобного та бісквітного тіста.
2. Впровадження нової продукції у виробництво (хлібозаводи, пекарні, кондитерські цехи).
3. Навчання персоналу підприємств.
4. Проведення майстер-класів.
2. Впровадження нової продукції у виробництво (хлібозаводи, пекарні, кондитерські цехи).
3. Навчання персоналу підприємств.
4. Проведення майстер-класів.
- Харчова промисловість
- Кондитерська промисловість
Технолог
ТОВ"ДФЗ"
Медицина та Охорона здоров'я
6 місяців
08.2012 - 02.2013
1. Запуск виробництва драже з "0".
2. Підбір, навчання та організація роботи персоналу.
3. Ведення виробничої документації.
4. Проведення інвентаризації
2. Підбір, навчання та організація роботи персоналу.
3. Ведення виробничої документації.
4. Проведення інвентаризації
- Фармацевтичне виробництво
Ключова інформація
Розробка нових видів продукції за аналогами та побажанню керівника.
Запуск виробництва з "0"(кав'ярня,кондитерський цех, хлібо-булочні виробництва).
Підбір персоналу та його навчання.
Підбір обладнання та його налаштування.
Запуск виробництва з "0"(кав'ярня,кондитерський цех, хлібо-булочні виробництва).
Підбір персоналу та його навчання.
Підбір обладнання та його налаштування.
- Кондитерська промисловість
- Кондитерські вироби
Навчався в 1 закладі
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Інженерія та технологія
Харків, 2015
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
вільно
Українська
рідна
Віталій Вікторович
Віталій Вікторович
Технолог харчової промисловості
Дніпро
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота, сезонна / тимчасова робота
Оновлено 1 місяць тому