Работал в 6 компаниях   17 лет 3 месяца

Медицина и Здравоохранение, Промышленность и Производство, HR, Строительство, Электроника и электротехника, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Спеціаліст з підготовки тендерної документації

ТОВ "ПАРТНЕРИ МЕД"

Медицина и Здравоохранение

2 года 2 месяца

08.2022 - по настоящее время

Моніторинг спеціалізованих сайтів, торгових майданчиків з оголошення державних та комерційних закупівель, відкритих конкурсів, тендерів, електронних аукціонів . Аналіз та оцінка економічної доцільності участі у торгах. Збір та обробка необхідної конкурсної документації. Підготовка повного пакета документів. Взаємодія з представниками та керівниками відділів постачальників та замовників стосовно специфіки та ціноутворення запропонованої продукції (послуг) та технічних вимог торгів. Аналіз та підготовка технічної частини тендерної документації на відповідність чинному законодавству. Ведення переговорів з організаторами торгів. Підготовка документів для оскарження рішень замовників.Аналіз ринку постачальників продукції, пошук нових постачальників, укладання договорів постачання, обробка замовлень і контроль процесу доставки, претензійна робота з постачальниками та транспортними компаніями, ведення первинної бухгалтерії і контроль взаєморозрахунків.

Менеджер з постачання

ТОВ МІК

Промышленность и Производство

1 год

05.2021 - 05.2022

Пошук потенційних постачальників, ведення комерційних переговорів з постачальниками, складання щомісячного плану закупівель, визначення потреби в матеріалах на поточний та майбутні періоди, оптимізація складських запасів, вивчення та аналіз пропозицій від постачальників і рівня цін.Взаємодія з тендерним та логістичним відділами. Приймання і обробка замовлень від менеджерів відділу продажів, оформлення необхідних документів, пов’язаних із закупівлею продукції. Інформування менеджерів відділу продажів про всі зміни в асортименті, підвищення та зниження цін, час доставки продукції на склад.Узгодження з постачальником умов та цін, дати відвантаження і способу доставки продукції на склад. Забезпечення своєчасного надходження продукції на склад, контроль дебіторської заборгованості за розрахунками з постачальниками. Ведення звітної документації, надання звітів за підсумками роботи відповідно до регламенту.

Спеціаліст з подбору персоналу

ТОВ "СМАРТ СОЛЮШНС"

HR

7 месяцев

09.2020 - 04.2021

Аутсорсинг (пошук, підбір, навчання, контроль персоналу)

Укладання договорів з персоналом.

Контроль виходу робітників на зміни.

Ведення звітності.

Менеджер з підготовки тендерної документації, менеджер з постачання

ТОВ "СІС-ЗАПОРІЖЖЯ"

Строительство

4 года 5 месяцев

02.2016 - 07.2020

Підготовка тендерної документації для для участі у державних закупівлях будівельних послуг, аналіз ринку, планування, підготовка звітної документації, забезпечення постачання матеріалів, організація транспортної логістики, контроль первинної документації, укладання договорів, складання митних документів для міжнародних перевезень.

Менеджер з продажу

ТОВ "ЕСІ ГРУП"

Электроника и электротехника

3 года

06.2011 - 06.2014

Активний пошук нових клієнтів, партнерів та постачальників. Проведення презентацій продукції та послуг компанії. Підготовка та укладання договорів на постачання товарів та надання послуг. Обробка заявок від клієнтів та консультація з питань продукції. Участь у маркетингових заходах та виставках. Підтримка складських запасів. Взаємодія, прийом та обробка замовлень від технічного відділу. Ведення первинної бухгалтерської документації.

Промоутер, координатор

ТОВ "Промо-студія"

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

5 лет 7 месяцев

01.2005 - 08.2010

Проведення та організація промо активностей, PR-акцій, підбір та навчання персоналу, підготовка звітності.

Ключевая информация

Впевнений користувач: MS Windows, MS Office, Internet, CRM, 1С

Учился в 1 заведении

ДІЗТ УДАЗТ

Менеджменту та маркетингу , Менеджер - економіст

Донецьк, 2010

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Ефективні переговори

онлайн курс, 2015

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

стаж 15 років

Наявність авто

Так

Антон

Спеціаліст з підготовки тендерної документації

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса, Днепр, Винница, Запорожье, Харьков

43 000 грн.

36 лет

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 дня назад