Работал в 9 компаниях   10 лет

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Услуги для населения - другое, FMCG, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Шеф кухар

Диамонд, ООО

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

3 года 8 месяцев

01.2021 - по настоящее время

Скил на сейчас
разработка меню
переучеты
повышение квалификации работников
робота с направлениями кухни
Италия
Азия
Германия чехия
Восточная
ну і Наша рідненька ????
• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Кухар універсал

Restaurace Kastrol

Услуги для населения - другое

4 месяца

09.2020 - 01.2021

скил для себя
интересные по вкусу но банальные по ингредиентам блюда
чешская кухня
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Приготування різноманітних страв згідно з меню

Повар универсал

Foodz Ukraine

FMCG

4 месяца

04.2020 - 08.2020

скил для себя
робота с Азией
большой оборот
робота на доставке
дарк китчен
как с одной кухни можно готовить на 7 облачных ресторанов

Су шеф

Натюрлих, Пивной клуб

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

07.2019 - 04.2020

по скилу взял для себя
робота с большим оборотом 2,5м-3м
300 человек посадка
робота с стейками
колбасами
немецкой кухней
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні

Су шеф

MaralBar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

09.2017 - 06.2019

скил для себя взял
робота с диким мясом олень кабан косуля
робта с десертами
су вид вакуум
робота с итальянским шефом
максимально трушная Италия
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації

Кухар гарячого цеху

Альтруіст

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

06.2017 - 09.2017

по скилу для себя взял
хумусы
питты
фалафель
множество сочетаний специй
множество вариантов роботы с овощами ни чем не хуже мяса
• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці

Кухар гарячого цеху

Мята cafe

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

02.2016 - 06.2017

по скилу научили
приготовление паст ризотто
пасту сами делаем
пицца
основные блюда
стеки гов вырезка
ут филе
в основном
Италия и Средиземноморье
• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей

Кухар універсал

NOVUS

Торговля розничная / Retail

10 месяцев

04.2015 - 02.2016

разнообразное приготовление всех блюд кулинарии
через 6 месяцев стал
старшым поваром
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Навчання та керівництво молодшим персоналом

Заготівельник

ЯпонаХата

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

10.2014 - 03.2015

заготовщик в основном делали Тамаго
чистка мариновка криветок
заправок для риса
розборка лосося
котлета бургер
булка бургер
варка основы супов
фасовка всех пф
• Виконання процесу збирання та підготовки матеріалів для подальшого використання
• Виконання процесу збирання та підготовки матеріалів для подальшого використання
• Сортування та розподіл матеріалів згідно з вимогами виробництва

Ключевая информация

быстро учусь новому
готовлю быстро четко ВКусно
• Самодисципліна
• Проактивний підхід
• Вміння швидко навчатися
• Проактивний підхід
• Проактивний підхід
• Харчова промисловість

Учился в 1 заведении

Державний навчальний заклад "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу"

повар

Київ, 2015

Владеет языками

Русский

свободно

Дополнительная информация

Особисті якості

здоровье ценю за мизер не работаю за хорошые деньги готов упорно и стабильно трудись не употребляю алкоголь наркотики люблю баскетбол спорт человек женатый ??

Дима Викторович

Су-шеф

Киев

35 000 грн.

28 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад