Работал в 9 компаниях 10 лет
IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Услуги для населения - другое, FMCG, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail
Шеф кухар
Диамонд, ООО
IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования
3 года 8 месяцев
01.2021 - по настоящее время
разработка меню
переучеты
повышение квалификации работников
робота с направлениями кухни
Италия
Азия
Германия чехия
Восточная
ну і Наша рідненька ????
• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Кухар універсал
Restaurace Kastrol
Услуги для населения - другое
4 месяца
09.2020 - 01.2021
интересные по вкусу но банальные по ингредиентам блюда
чешская кухня
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
Повар универсал
Foodz Ukraine
FMCG
4 месяца
04.2020 - 08.2020
робота с Азией
большой оборот
робота на доставке
дарк китчен
как с одной кухни можно готовить на 7 облачных ресторанов
Су шеф
Натюрлих, Пивной клуб
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
07.2019 - 04.2020
робота с большим оборотом 2,5м-3м
300 человек посадка
робота с стейками
колбасами
немецкой кухней
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
Су шеф
MaralBar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 9 месяцев
09.2017 - 06.2019
робота с диким мясом олень кабан косуля
робта с десертами
су вид вакуум
робота с итальянским шефом
максимально трушная Италия
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
Кухар гарячого цеху
Альтруіст
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
06.2017 - 09.2017
хумусы
питты
фалафель
множество сочетаний специй
множество вариантов роботы с овощами ни чем не хуже мяса
• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці
Кухар гарячого цеху
Мята cafe
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 4 месяца
02.2016 - 06.2017
приготовление паст ризотто
пасту сами делаем
пицца
основные блюда
стеки гов вырезка
ут филе
в основном
Италия и Средиземноморье
• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
Кухар універсал
NOVUS
Торговля розничная / Retail
10 месяцев
04.2015 - 02.2016
через 6 месяцев стал
старшым поваром
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Навчання та керівництво молодшим персоналом
Заготівельник
ЯпонаХата
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
10.2014 - 03.2015
чистка мариновка криветок
заправок для риса
розборка лосося
котлета бургер
булка бургер
варка основы супов
фасовка всех пф
• Виконання процесу збирання та підготовки матеріалів для подальшого використання
• Виконання процесу збирання та підготовки матеріалів для подальшого використання
• Сортування та розподіл матеріалів згідно з вимогами виробництва
Ключевая информация
готовлю быстро четко ВКусно
• Самодисципліна
• Проактивний підхід
• Вміння швидко навчатися
• Проактивний підхід
• Проактивний підхід
• Харчова промисловість
Учился в 1 заведении
Державний навчальний заклад "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу"
повар
Київ, 2015
Владеет языками
Русский
свободно
Дополнительная информация
Особисті якості
Дима Викторович
Дима Викторович
Су-шеф
Киев
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад