Работал в 7 компаниях   23 года 3 месяца

Недвижимость и Девелопмент, Строительство, Телекоммуникации / Связь

Директор з девелопменту

Група Смарт

Недвижимость и Девелопмент

4 месяца

05.2022 - 09.2022

Реформування та управління департаментом будівництва та архітектури

Кризовий менеджер

ФОП Запольський П. С.

Недвижимость и Девелопмент

4 года 5 месяцев

09.2017 - 02.2022

Консалтинг, кризовий менеджмент для компаній девелопменту нерухомості та ін. як фрілансер.
• Бізнес-аналіз
• Фінансовий аналіз
• Навчання персоналу
• Побудова команд
• Управління проектами
• Створення відділу продажів

CEO

ЕЛИТСТРОЙСЕРВИС

Строительство

15 лет 7 месяцев

02.2002 - 09.2017

Директор будівельно-девелоперської компанії Створення стратегії та структури компанії, управління проектами з ремонту та реконструкції. Проекти для Fozzy group, Eco Market та інш. Пізніше девелопмент житлової нерухомості повний цикл. Реалізація проектів загальною площею понад 40000 м2. Управляв структурою з 80+ людей. Побудова з нуля архітектурно конструкторського бюро. Систематично відвідував тематичні виставки та будівельні майданчики в тому числі за кордоном. Створив передові і унікальні на свій час архітектурні рішення, що дало конкурентні переваги та допомогло збільшити обсяги продажів на 50-200%. Побудував з нуля власний відділу продажів, що дозволило мати суттєві конкурентні переваги на ринку в регіоні та ефективність (в тому числі кількість переглядів на 100 вхідних дзвінків, а також низькі витрати (до 3% від суми продажу). Проводив регулярний аналіз та навчання в тому числі скриптам власної розробки. В результаті вдалося мати відносно сталий рівень продажів не залежно від сезону та інших суттєвих факторів. 2009 розробка і реалізація успішної стратегії виходу з кризи, що дозволило одними з перших у Київській області відновити і розпочати нове будівництво, а також вивести реалізацію на рівень вище докризового піка.

Начальник отдела продаж

Укрком, ООО

Телекоммуникации / Связь

4 года 3 месяца

11.2000 - 02.2005

ТОВ «Укрком» Начальник відділу продажів. Управляв командою 12+ людей, яку створив «з нуля». Реалізував «під ключ» проекти різного ступеню складності, в тому числі проекти найвищого ступеню складності (від ТЗ до повної реалізації) для Донецької, Полтавської, Черкаської, Криворіжської, Київської, Волинської дирекцій Укртелеком, УкрНафта, Укроборонсервіс (в тому числі за кордоном). Організував навчання технічного персоналу клієнта, післяпродажну підтримку та сервіс. Загальна вартість проектів понад $10млн. В цей же час навчався на курсах підвищення кваліфікації з технологій, програмування та продажів в С.-Петербурзі, Москві, Амстердамі та Дубліні. Пройшов сертифікації по ISO як партнер “Lucent Technology” в результаті компанія отримала Сертифікат та один з найвищих балів в Європі.

Инженер

СП Оптима телеком

Телекоммуникации / Связь

5 месяцев

05.2000 - 10.2000

Українсько-Кіпрське СП «Оптіма Телеком» Інженер центру зв‘язку. Обслуговування Центрального комутаційного вузла, написав і впровадив програму збору статистичних даних, що сприяло збільшенню прибутків компанії.

Інженер

Аерорух

Телекоммуникации / Связь

4 месяца

01.2000 - 05.2000

Мінтранс «Украерорух» РСП «Украеросервіс». Інженер 2кат. Обслуговування мереж багатоканального оптичного зв‘язку, навчання персоналу, переклад технічної документації з англійської.

Інженер зв‘язку

Київський метрополітен, КП

Телекоммуникации / Связь

8 месяцев

05.1999 - 01.2000

Обслуживание аппаратуры связи

Ключевая информация

Лідер, мотиватор, цілеспрямований, маю визнаний вплив і авторитет в команді/колективі, системний, стратегічний і аналітичний склад мислення, вмію працювати на результат, мотивавтор, цілеспрямований, наполегливий, системний, маю хватку, комунікативний, в вмію вимагати, маю розвинену інтуїцію та відчуття перспективного напрямку розвитку, новатор, винахідливий.
Мене захоплює смілива велика візія і її системне та наполегливе втілення у реальність, постійно розвиваюсь і вдосконалююсь, захоплююсь читанням, спортом, психологією, грою на музичних інструментах.
В людях ціню порядність, комунікативність, професіоналізм, почуття гумору.
Впевнений користувач ПК
Мови: українська, російська, англійська, польська вільно

Учился в 1 заведении

Киевский университет телекоммуникаций

телекоммуникации

Киев, 1999

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Немецкий

базовый

Польский

выше среднего

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Павло

Генеральный директор

Киев

48 лет

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад