Работал в 6 компаниях   17 лет 9 месяцев

Государственный сектор, Финансовые услуги, Банки, Торговля розничная / Retail

Директор двох обласних дирекцій

АТ "Укрпошта"

Государственный сектор

5 лет 10 месяцев

07.2018 - по настоящее время

Організація повноцінної роботи дирекції (2300 підлеглих), залучення та підвищення якості обслуговування клієнтів (фізичних та юридичних осіб), взаємодія з владними/контролюючими органами, систематичне проведення заходів з підвищення сервісу/задоволенності клієнтів/впізнаваності бренду/рефрешінг відділень. За період роботи підвищен загальний рейтинг Дирекцій з 22 місця до ТОП-5.

Директор Південної регіональної дирекції

ТОВ «Мікрокредитний центр БМ»

Финансовые услуги

2 года

07.2016 - 07.2018

Розвиток регіону, підбір персоналу, консультації в пошуку та відкриттю офісів з видачі мікрокредитів, персональна взаємодія з ресурсоутворюючими клієнтами, контроль своєчасності розрахунків з ними. Робота з судовими інстанціями.

Директор Південної регіональної дирекції

ПАТ «Банк Михайлівський»

Банки

2 года

05.2014 - 05.2016

Відкриття банку з «0» в регіоні. Залучення фізичних та юридичних осіб (кредити, кредитні картки, депозити, розрахунково-касове обслуговування), розвиток регіону, пошук/відкриття та забезпечення діяльності 8 відділень Банку та 70 представництв (Ельдорадо, Цитрус, Епіцентр, Нова Лінія, УкрПошта), підбір та розвиток персоналу, забезпечення виконання бізнес-плану, активна участь в розвитку Банку. Персональне залучення та обслуговування VIP-клієнтів. Постійна взаємодія з контролюючими органами. Забезпечення своєчасності повернення кредиторської заборгованості.

Керівник підприємства (Одеса, Київ)

ТОВ «ЦИТРУС» (мережа магазинів ексклюзивних гаджетів та аксесуарів)

Торговля розничная / Retail

1 год 4 месяца

01.2013 - 05.2014

Управління підприємством, забезпечення виконання бізнес-плану мережею магазинів, сервісним центром та інтернет-магазином. Розвиток та контроль мережі/персонала. Особисте залучення та обслуговування VIP-кліентів. Взаємодія з контролюючими органами. Відкриття та розвиток інтернет-магазину.

Директор Південного регіону

ПАТ «Універсал Банк»

Банки

5 лет

01.2008 - 01.2013

Відкриття Банку з "0" в регіоні. Залучення фізичних та юридичних осіб (кредити, кредитні картки, депозити, розрахунково-касове обслуговування), пошук/відкриття та забезпечення діяльності мережі відділень Банку (23 од.), підбір та розвиток персоналу, активна участь в розвитку Банку. Персональне залучення та обслуговування VIP-клієнтів. Постіна взаємодія з контролюючими органами. Забезпечення повернення простроченої заборгованості.

Директор Південного регіону

ПАТ "Forward Bank"

Банки

1 год 4 месяца

09.2006 - 01.2008

Відкриття банку з «0» в регіоні. Залучення понад 500 організацій-партнерів до співробітництва (видача кредитів на реалізуємий товар), залучення клієнтів (кредити, страхування), розвиток регіону, пошук приміщень та відкриття 75 нових представництв Банку, підбір та розвиток персоналу, забезпечення виконання бізнес-плану мережею торгових точок. Персональна робота з VIP-клієнтами. Забезпечення своєчасності повернення простроченої заборгованості.

Ключевая информация

Понад 16 років досвіду во фронт-оффісі Банківського бізнесу та 7 років Керівником торгової та поштовологістичної організацій. Підтверджені якості Лідера. Вдосконалий досвід в швидкому захоплені цільового ринку. Професійні навички в розвитку представництв Банку, Торгової та Поштовологістичної організацій. Глибокий досвід у залучені клієнтів, підбору та управлінні персоналом, плануванні інвестиційних активностей та маркетингових затрат, бюджетуванні, подготовці звітності власникам бізнесу, аналізу результатів діяльності, аналізу конкурентного середовища, роботі з кредиторською заборгованістю, взаємодії з контролюючими органами, прийнятті самостійних рішень, постійному контролі якості обслуговування клієнтів.

Учился в 1 заведении

Київський славістичний Університет

Фінанси, спеціаліст

Київ, 2002

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Відслідковую та вивчаю професійну діяльність відомих фінансистів, успішних топ-менеджерів.

Єгор

Директор підприємства

Одесса

Готов переехать: Киев

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад