Работал в 11 компаниях 8 лет 8 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф кухар мережі
Horoshi group
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 1 месяц
08.2022 - по настоящее время
Шеф-повар
Ресторан Margaryta
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 9 месяцев
01.2020 - 10.2021
Кухар-сушист
Moyogi
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 5 месяцев
10.2018 - 03.2020
В.О. Шеф-повар
ресторація Медівня
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 месяца
05.2018 - 07.2018
су-шеф
Villa de sainte Denis
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
01.2018 - 05.2018
Старший зміни
Embassy Hotel Tel Aviv(Ізраєль, Готель в Тель-Авів)
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 месяцев
02.2017 - 01.2018
Су-шеф
Сrazy Town
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
03.2017 - 11.2017
кухар японської кухні 3 атестаційного розряду
ТОВ "Cушия"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
03.2016 - 05.2017
ТОВ "Cушия" 25.01.2016 - кухар японської кухні 3 атестаційного розряду
Навчально - виробнича практика в ресторані "Перлина" , навчально виробничий ресторан від ЛВПУ РСТ №27, Католицькій Університет - 01.09.2012 - 25.02.2015
Кухар гарячого цеху
Eurohotel
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 месяца
12.2016 - 02.2017
Шеф-кухар
Art Maestro
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
09.2016 - 01.2017
Кухар - кондитер (універсал)
ТОВ Фан-Бар Банка
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
03.2015 - 04.2016
Ключевая информация
2. Прийом товару та інвентаризація
3. Ведення документації "ТТН"
4. Складання калькуляційних та технологічних карт , проробка страв згідно технології.
5. Санітарні вимоги та норми.
6. Складання рекламації та списання неякісної продукції.
7. Ведення зміни,
8. Розряд по японській кухні.
9. Знання європейської та української кухні.
10. Характеристика та виготовлення кондитерських та борошняних виробів.
11. проходження ЛКЯП (лист контролю якості продукції)
12. Організаційні навички.
Учился в 2 заведениях
Львівське Вище Професійне Училище Ресторанного Сервісу та Туризму
Кухар , кондитер ,технолог
Львів, 2015
СЗШ №32
Львів, 2012
Владеет языками
Английский
средний
Польский
ниже среднего
Русский
свободно
Дополнительная информация
Особисті якості
- Цілеспрямованний
- Трудолюбивий
- Охайний
- Пунктуальний
- Організований
- Без шкідливих звичок
- Призер конкурсу кухарів в Ізраїлі.
Комп'ютерні навички
- Вільне володіння програмами (Word / Exel/ Power point/ C1.1)
Захоплення та інтереси
- Спорт
- Книги
- Участь в кулінарних конкурсах та самовдосконалення у цій галузі.
Павло Олександрович
Павло Олександрович
Су-шеф, шеф-кухар
Львов
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад