Работал в 11 компаниях   8 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф кухар мережі

Horoshi group

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

08.2022 - по настоящее время

Шеф-повар

Ресторан Margaryta

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

01.2020 - 10.2021

Кухар-сушист

Moyogi

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 5 месяцев

10.2018 - 03.2020

В.О. Шеф-повар

ресторація Медівня

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

05.2018 - 07.2018

су-шеф

Villa de sainte Denis

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

01.2018 - 05.2018

Старший зміни

Embassy Hotel Tel Aviv(Ізраєль, Готель в Тель-Авів)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 месяцев

02.2017 - 01.2018

Су-шеф

Сrazy Town

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

03.2017 - 11.2017

кухар японської кухні 3 атестаційного розряду

ТОВ "Cушия"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

03.2016 - 05.2017

ТОВ "Cушия" 25.01.2016 - кухар японської кухні 3 атестаційного розряду

Навчально - виробнича практика в ресторані "Перлина" , навчально виробничий ресторан від ЛВПУ РСТ №27, Католицькій Університет - 01.09.2012 - 25.02.2015

Кухар гарячого цеху

Eurohotel

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

12.2016 - 02.2017

Шеф-кухар

Art Maestro

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

09.2016 - 01.2017

Кухар - кондитер (універсал)

ТОВ Фан-Бар Банка

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

03.2015 - 04.2016

Ключевая информация

1. Організація приготування і відпуск кулінарних страв згідно технологічної карти
2. Прийом товару та інвентаризація
3. Ведення документації "ТТН" 
4. Складання калькуляційних та технологічних карт , проробка страв згідно технології.
5. Санітарні вимоги та норми.
6. Складання рекламації та списання неякісної продукції.
7. Ведення зміни, 
8. Розряд по японській кухні.
9. Знання європейської та української кухні.
10. Характеристика та виготовлення кондитерських та борошняних виробів.
11. проходження ЛКЯП (лист контролю якості продукції) 
12. Організаційні навички.

Учился в 2 заведениях

Львівське Вище Професійне Училище Ресторанного Сервісу та Туризму

Кухар , кондитер ,технолог

Львів, 2015

СЗШ №32

Львів, 2012

Владеет языками

Английский

средний

Польский

ниже среднего

Русский

свободно

Дополнительная информация

Особисті якості

  1. Цілеспрямованний
  2. Трудолюбивий
  3. Охайний
  4. Пунктуальний
  5. Організований
  6. Без шкідливих звичок
  7. Призер конкурсу кухарів в Ізраїлі.

Комп'ютерні навички

  1. Вільне володіння програмами (Word / Exel/ Power point/ C1.1)

Захоплення та інтереси

  1. Спорт
  2. Книги
  3. Участь в кулінарних конкурсах та самовдосконалення у цій галузі.

Павло Олександрович

Су-шеф, шеф-кухар

Львов

37 000 грн.

27 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад