Працював в 11 компаніях 8 років 8 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар мережі
Horoshi group
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 1 місяць
08.2022 - до теперішнього часу
Шеф-повар
Ресторан Margaryta
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
01.2020 - 10.2021
Кухар-сушист
Moyogi
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
10.2018 - 03.2020
В.О. Шеф-повар
ресторація Медівня
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
05.2018 - 07.2018
су-шеф
Villa de sainte Denis
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
01.2018 - 05.2018
Старший зміни
Embassy Hotel Tel Aviv(Ізраєль, Готель в Тель-Авів)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
02.2017 - 01.2018
Су-шеф
Сrazy Town
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
03.2017 - 11.2017
кухар японської кухні 3 атестаційного розряду
ТОВ "Cушия"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
03.2016 - 05.2017
ТОВ "Cушия" 25.01.2016 - кухар японської кухні 3 атестаційного розряду
Навчально - виробнича практика в ресторані "Перлина" , навчально виробничий ресторан від ЛВПУ РСТ №27, Католицькій Університет - 01.09.2012 - 25.02.2015
Кухар гарячого цеху
Eurohotel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
12.2016 - 02.2017
Шеф-кухар
Art Maestro
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
09.2016 - 01.2017
Кухар - кондитер (універсал)
ТОВ Фан-Бар Банка
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
03.2015 - 04.2016
Ключова інформація
2. Прийом товару та інвентаризація
3. Ведення документації "ТТН"
4. Складання калькуляційних та технологічних карт , проробка страв згідно технології.
5. Санітарні вимоги та норми.
6. Складання рекламації та списання неякісної продукції.
7. Ведення зміни,
8. Розряд по японській кухні.
9. Знання європейської та української кухні.
10. Характеристика та виготовлення кондитерських та борошняних виробів.
11. проходження ЛКЯП (лист контролю якості продукції)
12. Організаційні навички.
Навчався в 2 закладах
Львівське Вище Професійне Училище Ресторанного Сервісу та Туризму
Кухар , кондитер ,технолог
Львів, 2015
СЗШ №32
Львів, 2012
Володіє мовами
Англійська
середній
Польська
нижче середнього
Російська
вільно
Додаткова інформація
Особисті якості
- Цілеспрямованний
- Трудолюбивий
- Охайний
- Пунктуальний
- Організований
- Без шкідливих звичок
- Призер конкурсу кухарів в Ізраїлі.
Комп'ютерні навички
- Вільне володіння програмами (Word / Exel/ Power point/ C1.1)
Захоплення та інтереси
- Спорт
- Книги
- Участь в кулінарних конкурсах та самовдосконалення у цій галузі.
Павло Олександрович
Павло Олександрович
Су-шеф, шеф-кухар
Львів
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому