Працював в 11 компаніях   8 років 8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар мережі

Horoshi group

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 1 місяць

08.2022 - до теперішнього часу

Шеф-повар

Ресторан Margaryta

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 9 місяців

01.2020 - 10.2021

Кухар-сушист

Moyogi

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

10.2018 - 03.2020

В.О. Шеф-повар

ресторація Медівня

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

05.2018 - 07.2018

су-шеф

Villa de sainte Denis

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

01.2018 - 05.2018

Старший зміни

Embassy Hotel Tel Aviv(Ізраєль, Готель в Тель-Авів)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

02.2017 - 01.2018

Су-шеф

Сrazy Town

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

03.2017 - 11.2017

кухар японської кухні 3 атестаційного розряду

ТОВ "Cушия"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

03.2016 - 05.2017

ТОВ "Cушия" 25.01.2016 - кухар японської кухні 3 атестаційного розряду

Навчально - виробнича практика в ресторані "Перлина" , навчально виробничий ресторан від ЛВПУ РСТ №27, Католицькій Університет - 01.09.2012 - 25.02.2015

Кухар гарячого цеху

Eurohotel

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

12.2016 - 02.2017

Шеф-кухар

Art Maestro

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

09.2016 - 01.2017

Кухар - кондитер (універсал)

ТОВ Фан-Бар Банка

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

03.2015 - 04.2016

Ключова інформація

1. Організація приготування і відпуск кулінарних страв згідно технологічної карти
2. Прийом товару та інвентаризація
3. Ведення документації "ТТН" 
4. Складання калькуляційних та технологічних карт , проробка страв згідно технології.
5. Санітарні вимоги та норми.
6. Складання рекламації та списання неякісної продукції.
7. Ведення зміни, 
8. Розряд по японській кухні.
9. Знання європейської та української кухні.
10. Характеристика та виготовлення кондитерських та борошняних виробів.
11. проходження ЛКЯП (лист контролю якості продукції) 
12. Організаційні навички.

Навчався в 2 закладах

Львівське Вище Професійне Училище Ресторанного Сервісу та Туризму

Кухар , кондитер ,технолог

Львів, 2015

СЗШ №32

Львів, 2012

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

нижче середнього

Російська

вільно

Додаткова інформація

Особисті якості

  1. Цілеспрямованний
  2. Трудолюбивий
  3. Охайний
  4. Пунктуальний
  5. Організований
  6. Без шкідливих звичок
  7. Призер конкурсу кухарів в Ізраїлі.

Комп'ютерні навички

  1. Вільне володіння програмами (Word / Exel/ Power point/ C1.1)

Захоплення та інтереси

  1. Спорт
  2. Книги
  3. Участь в кулінарних конкурсах та самовдосконалення у цій галузі.

Павло Олександрович

Су-шеф, шеф-кухар

Львів

37 000 грн.

27 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому