Працювала в 16 компаніях   17 років 10 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, FMCG, Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Технолог -розробник

Sandomi Грузія ,Тбілісі

Торгівля роздрібна / Retail

8 місяців

09.2023 - до теперішнього часу

-впровадження нових видів печива на потокових лініях( лінія цукрового печива, лінія виробництва двохкольорового печива з начинкам фірма Hasborg)

-впровадження на лініі виробництво коржів (Медовик,Спартак,Наполеон)

Технолог-розробник

МЕДУНЯ-СОЛОДУНЯ, ТОВ

FMCG

1 рік 5 місяців

09.2022 - 02.2024

-проектна робота

-впровадження нових видів печива,листковіх виробів,булочних виробів,кексів,мафін

-навчання персоналу технологічним процесам,

- розробка технологчних карт,робочих рецептур,етикетки

Технолог -розробник

"Sandomi " Грузія,Тбілісі

FMCG

3 місяці

05.2023 - 08.2023

Впровадження :

- лінія цукрового печива;

-лінія виробництва коржів ( Медовий,Спартак,Наполеон);

-лінія по виробництву двохкольрового печива,пряника,вівсяного печива;

- виробництво тортової групи( сборка,декорування);

- лінія заморожених виробив( листковий).

Технолог-розробник

ТМ "Солодка планета" Віницька обл,м. Бар

FMCG

2 місяці

11.2022 - 01.2023

-проектна робота

-впровадження нових видів печива,кексів,мафін,листкових виробів

-навчання персоналу технологічним процесам

Технолог-розробник

Болехівська хлібопекарня "Азалія"

FMCG

3 місяці

07.2022 - 10.2022

-проектна робота

-впровадження нових видів печива

-навчання персоналу технологічним процесам по виробництву печива

Технолог -розробник

Шумськ хліб, ПП

FMCG

2 місяці

06.2022 - 08.2022

- проектна робота

-впровадження нових видів здобного печива,хлібобулочних виробів,тістечок і тортів

-навчання технологічним процессам

Технолог-розробник

ТМ Журавель Львів

FMCG

3 місяці

05.2022 - 08.2022

-проектна робота

-запуск цеху по виробництву печива,листкових виробів

-розробка технологчних інтсрукцій,робочих рецептур,розробка етикетки

-навчання персоналу

Головний технолог,замдиректора з виробництва

ТОВ "Белфі" ТМ "Пря-Пря"

Промисловість та Виробництво

2 місяці

12.2021 - 02.2022

розробка нових видів кондитерських виробів,

розподіл заявок на виробництві,

нарахування заробітної плати,

ведення табеля робочого часу,

замовлення сировини та допоміжних матеріалів,

проведення інвентаризацій

розробка та впровадження технологячних карт на виробництві

Головний технолог

ТзОВ "Монарх"

FMCG

8 місяців

04.2021 - 12.2021

-розробка нових видів виробів;

-створення всієї бази робочих рецептур на виробництві ;

- удосконалення діючих рецептур;

- навчання персоналу;

- контроль якості продукціі

Провідний технолог хлібобулочних та кондитерських виробів

Мережа cупермаркетів " Клас"Харків

FMCG

2 роки

04.2019 - 04.2021

розробка нових видів продукції (пісочна група, листкова група, хлібобулочні вироби, тортова група), прорахунок собівартості, робота з постачальниками сировини, створення технологічних карт, навчання персоналу, удосконалення наявного асортименту

Завідувач виробництвом

ТОВ "Би Трейд"

Промисловість та Виробництво

10 місяців

06.2018 - 04.2019

  • проектна робота
  • прийом та розподіл замовлень на підприємстві
  • розробка та навчання персоналу новим видам кондитерських виробів розробка та впровадження НАССР
  • робота з контролюючими органами
  • складання технологічних карт та КТК
  • Ведення та облік робочого часу персоналу

Завідувач виробництвом

ООО КП "Сват"

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

05.2016 - 06.2018

розподіл замовлень за змінами ,розробка та навчання персоналу новим видам кондитерських виробів ,розробка та впровадження НАССР , робота з контролюючими органами ,складання технологічних карт та КТК , ведення та облік робочого часу персоналу

Технолог молочної промисловості

Весёловский завод сухого обезжиренного молока

Промисловість та Виробництво

7 місяців

09.2015 - 04.2016

розробка та впровадження нових видів продукції , складання рецептур, контроль якості продукції, складання та ведення звітності з виробництва вершкового масла

Головний технолог громадського харчування

Запорожсталь, ПАО

Промисловість та Виробництво

9 місяців

11.2014 - 08.2015

розробка технологічних карт для ідалень, впровадження та опрацювання нових видів продукції, розробка робочих рецептур, складання план-меню (комплексного, економ, дієт) на певний період, перевірка якості продукції,розробка та впровадження технологічних карт для дитячих закладів

Головний технолог

"Трест столовых и ресторанов" г. Мариуполь

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

10.2012 - 10.2014

впровадження нормативних документів та стандартів підприємства на відкриття ресторану; робота з контролюючими органами;складання меню та розробка виробів хлібобулочних та кондитерських , салатів, м'ясних та рибних страв; участь в інвентаризації; складання технологічних карт, актів опрацювання, бракераж страв, робочих рецептур; облік робочого часу персоналу; складання заявки ; перевірка та контроль якості вхідної сировини та готових страв ; навчання персоналу; знання санітарно-гігієнічних норм та перевірка знань у персоналу.

пекарь 4 разряда,машинист тесторазделочных машин,кладовщик хлебного цеха , зам начальника цеха

ПАО "Запорожский хлебозавод №5"

Промисловість та Виробництво

6 років 1 місяць

08.2006 - 09.2012

-вміння працювати на тістомісильній, тестообробній, формувальних машинах; управління розстоювальними шафами (дотримання вологості та температури даного виду хлібобулочних виробів); знання санітарно-гігієнічних норм ; участь у розробках нових видів продукції;-робота в 1С (облік усієї продукції понад 60 найменувань),складання звітів щодня за всіма видами своєї продукції ;участь в інвентаризації;

Навчалась в 1 закладі

Одеська національна академія харчових технологій

інженер-технолог хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів, вища

Одесса, 2012

Курси, тренінги, сертифікати

Свідоцтво "Вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2019. Застосування стандарту ISO 19011:2018 при проведенні внутрішнього аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів.

Харків, 2023

семінар і письмовий іспит по вимогам стандарту ДСТУ  ISO 22000:2019,застосування стандарту  ISO 19011:2018 при проведенні внутрішнього аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів. 12-13 жовтня 2023 року

Тетяна Михайлівна

Головний технолог

Львів

Готовий переїхати: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків

60 000 грн.

49 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 день тому