Працювала в 7 компаніях 36 років 4 місяці
Промисловість та Виробництво
Головний харчовий технолог
SMF TECHNOLOGY POLAND – інжинірингова та технологічна компанія для харчової промисловості. Свідник, Польща
Промисловість та Виробництво
1 рік 8 місяців
05.2024 - 12.2025
Успішно протестувала 4 групи складних продуктів (включно з молочними та соково-молочними міксами), підтвердивши стабільність роботи системи у 100% проведених випробувань.
Сформувала портфоліо демо-продуктів, яке демонструє клієнтам здатність машини замінити 2-3 вузькопрофільні одиниці обладнання (завдяки доведеній універсальності).
Головний технолог
СП ТОВ «MILK HOUSE» – виробник молочної продукції, бренд Musaffo (один з лідерів ринку Узбекистану в сегменті кисломолочної продукції, масла та UHT молока ). Ташкент, Узбекистан
Промисловість та Виробництво
6 років 8 місяців
09.2017 - 04.2024
Масштабувала виробництво з 10 до 100 т/добу, розробила та впровадила у виробництво 10+ нових продуктів: катик (національний продукт), кефір, біокефір, айран (термін придатності 21+ діб), йогуртні продукти питні та ложкові ( в асортименті) з терміном до 120 діб, солодкі глазуровані сирки, молочні ароматизовані та шоколадні коктейлі ( UHT) – це розширило асортимент і присутність у роздрібних мережах, дозволило компанії вийти на національний рівень дистрибуції та закріпити бренд Musaffo серед лідерів ринку. Бюджетний ложковий йогурт «Engil», для якого розробила рецептуру; лінійку було масштабовано до понад 2 млн упаковок на місяць, а її успіх став одним із ключових чинників здобуття брендом Musaffo звання «Бренд року 2024».
Керувала технологічною частиною запуску нового кисломолочного цеху у форматі Ultra Clean ( система високої гігієни) потужність 50 т/добу, сформувала й розвинула команду з 15 технологів із чіткими зонами відповідальності та системою звітності забезпечивши масштабування виробництва та високу якість кисломолочних продуктів.
Була ключовим учасником впровадження ISO 22000, HACCP, FSSC 22000.
Інженер-технолог / Консультант
ООД «БІОМІЛК ДОБРИЧ» – виробництво органічних кисломолочних продуктів Добрич, Болгарія
Промисловість та Виробництво
2 роки 3 місяці
07.2015 - 09.2017
Розробила й упровадила рецептури органічних кисломолочних продуктів, що забезпечили 100% відповідність вимогам Organic EU і стабільну якість.
Інженер-технолог / Консультант
ФГ «СІЯБ ШОВКАТ ОРЗУ» – виробник молочної продукції, бренд Pure Milk (один з лідерів ринку Узбекистану в сегменті кисломолочної продукції та твердих сирів ) Самарканд, Узбекистан
Промисловість та Виробництво
1 рік 1 місяць
09.2014 - 09.2015
Інженер R&D / інженер технолог кисломолочного цеху / майстер цеху UHT
ПАТ «Донецький ММЗ №2» – великий молокозавод потужністю 300–400 т/добу (Донецьк, Україна
Промисловість та Виробництво
8 років
01.2007 - 12.2014
Інженер технолог
ТОВ «Аккра» – виробництво кондитерської та шоколадної глазурі
Промисловість та Виробництво
7 років
01.2001 - 12.2007
• Оптимізація виробничих процесів та підвищення їхньої ефективності
• Контроль якості виробництва та впровадження заходів для покращення якості продукції
Інженер хімік
ВАТ «Бахмачконсервмолоко» – молочний завод
Промисловість та Виробництво
11 років 4 місяці
09.1989 - 12.2000
Ключова інформація
Навчалась в 1 закладі
Національний університет харчових технологій
Технологія переробки молока
2004
Володіє мовами
Українська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Внутрішній аудитор ISO 22000:2018 , «FSSC 22000 v4.1: Розробка та впровадження»
Курси та сертифікації (релевантні) Внутрішній аудитор ISO 22000:2018 — Квітень 2022, Ташкент. «FSSC 22000 v4.1: Розробка та впровадження» — Червень 2018, Ташкент.
Olena
Olena
Інженер технолог молочного виробництва

Київ
Готовий переїхати: Львів, Одеса, Тернопіль
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 7 годин тому