Працював в 3 компаніях   4 роки 6 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Керівник мясного виробництва

Сільпо

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

03.2024 - 04.2025

      • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
      • Планування та організація роботи працівників.
      • Відповідаю за замовлення сировини на підприємство.
      • Відповідаю за виконання поточного плану роботи підприємства. Виконання усіх показників підприємства.
      • Контроль якості обвалювання сировини.
      • Контроль нарізки стейків Dry Age/ Wagu/ Angus/.
      • Контроль виготовлення продукції згідно ТК.
      • Контроль санітарних та гігієнічних норм на виробництві.
      • Контроль випущеної продукції.
      • Уміння поставити відповідні задачі кожному працівнику щоб виконати певний обсяг роботи.
      • Постійно навчаюсь і хочу розвиватись у більш розвинутих компаній у сфері виготовлення мясної продукції, і харчової.
      • Контроль якості випущеної продукції з кожної дільниці виробництва.
      • Планування та організація своєї роботи.
      • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням.
      • Проведення переговорів.
      • Проведення планових інвентеризацій виробництва.

Старший обвалювальник мяса

Сільпо

Торгівля роздрібна / Retail

8 місяців

08.2023 - 03.2024

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості.
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок.
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням.
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів.
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань.
  • Планування та організація своєї роботи.
  • Контроль прийому сировини на виробництві.
  • Контроль виробничих процесів.
  • Котроль якості випущеної продукції з виробництва.
  • Котроль виконання замовлень.

обвалювальник мяса, у мясо переробному виробництві

Сільпо

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 10 місяців

11.2020 - 08.2023

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості продукції.
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок.
  • Обвалювання різноманітної сировини:(Свинина, яловичина, телятина, баранина, курятина).
  • Виготовлення різноманітних напів фабрикатів.
  • Виготовлення стейків сухого так і вологого дозрівання:(Wagy, Angus, Dry Age...)

Ключова інформація

Швидко навчаюсь і адаптовуюсь до виробництва.

  • Аналітичне мислення
  • Організованість
  • Увага до деталей
  • Вміння швидко навчатися
  • Адаптивність до змін
  • Стресостійкість
  • Користувач 1С
  • Користувач MS Excel
  • Водійські права кат. B
  • Ведення переговорів з постачальниками
  • Уміння аналізувати

Навчався в 2 закладах

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З.Гжицького

Харчові технології та біотехнології

2025

ВСП "ЛЬВІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ НУХТ"

Харчові технології

2021

Володіє мовами

Українська

рідна

Додаткова інформація

Свій розділ

Карєру розпочинав з обвалювальника мяса, вмію обвалювати різноманітну сировину( яловичина, телятина, свинина, баранина).

Вмію виготовляти різноманітні напів фабрикати.

Знаю різноманітні технологічні процеси виготовлення напів фабрикатів.

Володію компютером.

Працював на різноманітному обладнані мясної промисловості.

Андрій Юрійович

Технолог мясного виробництва

Львів

Готовий переїхати: Київ

45 000 грн

23 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, сезонна / тимчасова робота, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому