Працював в 3 компаніях 4 роки 6 місяців
Торгівля роздрібна / Retail
Керівник мясного виробництва
Сільпо
Торгівля роздрібна / Retail
1 рік 2 місяці
03.2024 - 04.2025
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Планування та організація роботи працівників.
- Відповідаю за замовлення сировини на підприємство.
- Відповідаю за виконання поточного плану роботи підприємства. Виконання усіх показників підприємства.
- Контроль якості обвалювання сировини.
- Контроль нарізки стейків Dry Age/ Wagu/ Angus/.
- Контроль виготовлення продукції згідно ТК.
- Контроль санітарних та гігієнічних норм на виробництві.
- Контроль випущеної продукції.
- Уміння поставити відповідні задачі кожному працівнику щоб виконати певний обсяг роботи.
- Постійно навчаюсь і хочу розвиватись у більш розвинутих компаній у сфері виготовлення мясної продукції, і харчової.
- Контроль якості випущеної продукції з кожної дільниці виробництва.
- Планування та організація своєї роботи.
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням.
- Проведення переговорів.
- Проведення планових інвентеризацій виробництва.
Старший обвалювальник мяса
Сільпо
Торгівля роздрібна / Retail
8 місяців
08.2023 - 03.2024
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості.
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок.
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням.
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів.
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань.
- Планування та організація своєї роботи.
- Контроль прийому сировини на виробництві.
- Контроль виробничих процесів.
- Котроль якості випущеної продукції з виробництва.
- Котроль виконання замовлень.
обвалювальник мяса, у мясо переробному виробництві
Сільпо
Торгівля роздрібна / Retail
2 роки 10 місяців
11.2020 - 08.2023
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості продукції.
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок.
- Обвалювання різноманітної сировини:(Свинина, яловичина, телятина, баранина, курятина).
- Виготовлення різноманітних напів фабрикатів.
- Виготовлення стейків сухого так і вологого дозрівання:(Wagy, Angus, Dry Age...)
Ключова інформація
Швидко навчаюсь і адаптовуюсь до виробництва.
- Аналітичне мислення
- Організованість
- Увага до деталей
- Вміння швидко навчатися
- Адаптивність до змін
- Стресостійкість
- Користувач 1С
- Користувач MS Excel
- Водійські права кат. B
- Ведення переговорів з постачальниками
- Уміння аналізувати
Навчався в 2 закладах
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З.Гжицького
Харчові технології та біотехнології
2025
ВСП "ЛЬВІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІЗНЕСУ НУХТ"
Харчові технології
2021
Володіє мовами
Українська
рідна
Додаткова інформація
Свій розділ
Карєру розпочинав з обвалювальника мяса, вмію обвалювати різноманітну сировину( яловичина, телятина, свинина, баранина).
Вмію виготовляти різноманітні напів фабрикати.
Знаю різноманітні технологічні процеси виготовлення напів фабрикатів.
Володію компютером.
Працював на різноманітному обладнані мясної промисловості.
Андрій Юрійович
Андрій Юрійович
Технолог мясного виробництва

Львів
Готовий переїхати: Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота, сезонна / тимчасова робота, в офісі/на місці
Оновлено 2 дні тому