Працював в 1 компанії   19 років

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-повар ,технолог

Консалтинг для ресторанів

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

19 років

01.2007 - до теперішнього часу

Про менеЯ досвідчений шеф-кухар з 18-річним досвідом у ресторанній індустрії. Маю значний досвід у відкритті закладів громадського харчування з нуля та їх консалтингу. Веду авторські кулінарні програми на телебаченні та публікую статті у глянцевих журналах. Моя спеціалізація — створення концепцій закладів, розробка меню та оптимізація бізнес-процесів. Я працював з відомими шеф-кухарями з України та за кордоном і завжди прагну до вдосконалення своїх навичок.---Досвід роботиRestaurant Consulting & Rebranding Company — ЗасновникТернопіль, 2015 — по теперішній часЗапуск та ребрендинг закладів громадського харчування з нуляРозробка концепцій, маркетингових стратегій, дизайну інтер'єрів та 3D візуалізаційПідбір обладнання, посуду, постачальників та систем управління бізнесомНавчання персоналу, розробка посадових інструкцій, контроль діяльності закладівШеф-кухар, Ресторанні проектиКиїв, 2008 — 2014Робота з кухнями різних національностей: китайська, французька, італійська, японськаУчасть у реалізації фюжн-кухні, навчання команди та створення сезонних меню---ОсвітаТНТУ імені Пулюя, інженер технолог харчової промисловості (2009 — 2013)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, технік-технолог харчової промисловості (2004 — 2009)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, кухар, кондитер, пекар тістороб (2004 — 2007)---Додаткове навчання та сертифікатиКурс підвищення кваліфікації в Польщі, Шеф-кухар Dario Todeschini (2016)---НавичкиРозробка та корекція менюВідкриття закладів громадського харчування з нуляОптимізація бізнес-процесів та підбір персоналуНавчання персоналу, складання технологічних картПідбір обладнання та постачальників---МовиУкраїнська — вільноАнглійська — середній рівеньПроекти та досягненняАвтор та ведучий кулінарної програми "Страва від Шефа" (2015)Ведучий кулінарної програми "Вівсянка, сер!" на телеканалі "Тернопіль1" (2020)Член Асоціації шеф-кухарів України з 2011 року---Залишаюсь відкритим для нових можливостей та готовий до співпраці. Звертайтесь за телефоном

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Ключова інформація

    Про мене

    Я досвідчений шеф-кухар з 18-річним досвідом у ресторанній індустрії. Маю значний досвід у відкритті закладів громадського харчування з нуля та їх консалтингу. Веду авторські кулінарні програми на телебаченні та публікую статті у глянцевих журналах. Моя спеціалізація — створення концепцій закладів, розробка меню та оптимізація бізнес-процесів. Я працював з відомими шеф-кухарями з України та за кордоном і завжди прагну до вдосконалення своїх навичок.---Досвід роботиRestaurant Consulting & Rebranding Company — ЗасновникТернопіль, 2015 — по теперішній часЗапуск та ребрендинг закладів громадського харчування з нуляРозробка концепцій, маркетингових стратегій, дизайну інтер'єрів та 3D візуалізаційПідбір обладнання, посуду, постачальників та систем управління бізнесомНавчання персоналу, розробка посадових інструкцій, контроль діяльності закладівШеф-кухар, Ресторанні проектиКиїв, 2008 — 2014Робота з кухнями різних національностей: китайська, французька, італійська, японськаУчасть у реалізації фюжн-кухні, навчання команди та створення сезонних меню---ОсвітаТНТУ імені Пулюя, інженер технолог харчової промисловості (2009 — 2013)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, технік-технолог харчової промисловості (2004 — 2009)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, кухар, кондитер, пекар тістороб (2004 — 2007)---Додаткове навчання та сертифікатиКурс підвищення кваліфікації в Польщі, Шеф-кухар Dario Todeschini (2016)---НавичкиРозробка та корекція менюВідкриття закладів громадського харчування з нуляОптимізація бізнес-процесів та підбір персоналуНавчання персоналу, складання технологічних картПідбір обладнання та постачальників---МовиУкраїнська — вільноАнглійська — середній рівеньПроекти та досягненняАвтор та ведучий кулінарної програми "Страва від Шефа" (2015)Ведучий кулінарної програми "Вівсянка, сер!" на телеканалі "Тернопіль1" (2020)Член Асоціації шеф-кухарів України з 2011 року---Залишаюсь відкритим для нових можливостей та готовий до співпраці. Звертайтесь за телефоном

    Навчався в 1 закладі

    ТНТУ

    Тернополь, 2013

    Володіє мовами

    Англійська

    середній

    Сергей

    Шеф-кухар

    Хмельницький

    Готовий переїхати: Львів, Одеса, Вінниця

    38 років

    Активно шукає роботу

    неповна зайнятість, проектна робота

    Характер роботи: віддалена робота

    Оновлено 3 тижні тому