Працював в 1 компанії 19 років
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф-повар ,технолог
Консалтинг для ресторанів
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
19 років
01.2007 - до теперішнього часу
Про менеЯ досвідчений шеф-кухар з 18-річним досвідом у ресторанній індустрії. Маю значний досвід у відкритті закладів громадського харчування з нуля та їх консалтингу. Веду авторські кулінарні програми на телебаченні та публікую статті у глянцевих журналах. Моя спеціалізація — створення концепцій закладів, розробка меню та оптимізація бізнес-процесів. Я працював з відомими шеф-кухарями з України та за кордоном і завжди прагну до вдосконалення своїх навичок.---Досвід роботиRestaurant Consulting & Rebranding Company — ЗасновникТернопіль, 2015 — по теперішній часЗапуск та ребрендинг закладів громадського харчування з нуляРозробка концепцій, маркетингових стратегій, дизайну інтер'єрів та 3D візуалізаційПідбір обладнання, посуду, постачальників та систем управління бізнесомНавчання персоналу, розробка посадових інструкцій, контроль діяльності закладівШеф-кухар, Ресторанні проектиКиїв, 2008 — 2014Робота з кухнями різних національностей: китайська, французька, італійська, японськаУчасть у реалізації фюжн-кухні, навчання команди та створення сезонних меню---ОсвітаТНТУ імені Пулюя, інженер технолог харчової промисловості (2009 — 2013)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, технік-технолог харчової промисловості (2004 — 2009)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, кухар, кондитер, пекар тістороб (2004 — 2007)---Додаткове навчання та сертифікатиКурс підвищення кваліфікації в Польщі, Шеф-кухар Dario Todeschini (2016)---НавичкиРозробка та корекція менюВідкриття закладів громадського харчування з нуляОптимізація бізнес-процесів та підбір персоналуНавчання персоналу, складання технологічних картПідбір обладнання та постачальників---МовиУкраїнська — вільноАнглійська — середній рівеньПроекти та досягненняАвтор та ведучий кулінарної програми "Страва від Шефа" (2015)Ведучий кулінарної програми "Вівсянка, сер!" на телеканалі "Тернопіль1" (2020)Член Асоціації шеф-кухарів України з 2011 року---Залишаюсь відкритим для нових можливостей та готовий до співпраці. Звертайтесь за телефоном
Ключова інформація
Про мене
Я досвідчений шеф-кухар з 18-річним досвідом у ресторанній індустрії. Маю значний досвід у відкритті закладів громадського харчування з нуля та їх консалтингу. Веду авторські кулінарні програми на телебаченні та публікую статті у глянцевих журналах. Моя спеціалізація — створення концепцій закладів, розробка меню та оптимізація бізнес-процесів. Я працював з відомими шеф-кухарями з України та за кордоном і завжди прагну до вдосконалення своїх навичок.---Досвід роботиRestaurant Consulting & Rebranding Company — ЗасновникТернопіль, 2015 — по теперішній часЗапуск та ребрендинг закладів громадського харчування з нуляРозробка концепцій, маркетингових стратегій, дизайну інтер'єрів та 3D візуалізаційПідбір обладнання, посуду, постачальників та систем управління бізнесомНавчання персоналу, розробка посадових інструкцій, контроль діяльності закладівШеф-кухар, Ресторанні проектиКиїв, 2008 — 2014Робота з кухнями різних національностей: китайська, французька, італійська, японськаУчасть у реалізації фюжн-кухні, навчання команди та створення сезонних меню---ОсвітаТНТУ імені Пулюя, інженер технолог харчової промисловості (2009 — 2013)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, технік-технолог харчової промисловості (2004 — 2009)ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, кухар, кондитер, пекар тістороб (2004 — 2007)---Додаткове навчання та сертифікатиКурс підвищення кваліфікації в Польщі, Шеф-кухар Dario Todeschini (2016)---НавичкиРозробка та корекція менюВідкриття закладів громадського харчування з нуляОптимізація бізнес-процесів та підбір персоналуНавчання персоналу, складання технологічних картПідбір обладнання та постачальників---МовиУкраїнська — вільноАнглійська — середній рівеньПроекти та досягненняАвтор та ведучий кулінарної програми "Страва від Шефа" (2015)Ведучий кулінарної програми "Вівсянка, сер!" на телеканалі "Тернопіль1" (2020)Член Асоціації шеф-кухарів України з 2011 року---Залишаюсь відкритим для нових можливостей та готовий до співпраці. Звертайтесь за телефоном
Навчався в 1 закладі
ТНТУ
Тернополь, 2013
Володіє мовами
Англійська
середній
Сергей
Сергей
Шеф-кухар

Хмельницький
Готовий переїхати: Львів, Одеса, Вінниця
Активно шукає роботу
неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 3 тижні тому