Працював в 2 компаніях   1 рік 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

ресторан "Простір", ресторан "Burger Pizza Loft"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

06.2023 - 08.2024

  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
  • Розробка рецептур та технологій приготування страв
  • Розробка концепцій нових страв та меню
  • Організація та навчання кулінарного персоналу
  • Вивчення та впровадження нових кулінарних тенденцій та методів приготування
  • Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
  • Співпраця з іншими відділами ресторану або готелю для створення комплексних страв та меню
  • Розробка технологічних карт

шеф повар

"Мисливський курінь"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

08.2021 - 01.2022

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Планування та організація своєї роботи
  • Ключова інформація

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Петро Миколайович

    Технолог харчового виробництва, шеф-кухар

    Хмельницький

    34 роки

    повна зайнятість, проектна робота

    Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

    Оновлено 2 місяці тому