Працював в 2 компаніях 1 рік 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф-кухар
ресторан "Простір", ресторан "Burger Pizza Loft"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
06.2023 - 08.2024
- Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
- Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
- Розробка рецептур та технологій приготування страв
- Розробка концепцій нових страв та меню
- Організація та навчання кулінарного персоналу
- Вивчення та впровадження нових кулінарних тенденцій та методів приготування
- Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
- Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
- Співпраця з іншими відділами ресторану або готелю для створення комплексних страв та меню
- Розробка технологічних карт
шеф повар
"Мисливський курінь"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
08.2021 - 01.2022
Ключова інформація
Петро Миколайович
Петро Миколайович
Технолог харчового виробництва, шеф-кухар
Хмельницький
повна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці
Оновлено 2 місяці тому