Працював в 2 компаніях 2 роки 5 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG
Старший кухар
Мережа ресторанів Євразія
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
08.2023 - до теперішнього часу
• Керівництво роботою кухарів
• Приготування страв згідно з рецептурами
• Контроль за якістю продуктів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Ведення облікової документації
• Підготовка звітності та аналітики
• Підготовка звітності та аналітики
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
• Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Приготування страв згідно з рецептурами
• Контроль за якістю продуктів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Ведення облікової документації
• Підготовка звітності та аналітики
• Підготовка звітності та аналітики
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
• Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Кондитер
FIZI
FMCG
6 місяців
02.2023 - 08.2023
Ключова інформація
• Організаційні навички
• Комунікативні навички
• Увага до деталей
• Харчова промисловість
• Кухар універсал
• Комунікативні навички
• Увага до деталей
• Харчова промисловість
• Кухар універсал
Навчався в 1 закладі
Комунальний вищий навчальний заклад I рівня акредитації "Полтавський базовий медичний коледж"
Лікувальна справа
Полтава, 2023
Курси, тренінги, сертифікати
Регіональний гастро форум
Київ, 2024
Олексій
Олексій
Су шеф

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів
Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому