Працював в 2 компаніях   2 роки 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG

Старший кухар

Мережа ресторанів Євразія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 9 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

• Керівництво роботою кухарів
• Приготування страв згідно з рецептурами
• Контроль за якістю продуктів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Ведення облікової документації
• Підготовка звітності та аналітики
• Підготовка звітності та аналітики
• Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
• Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Кондитер

FIZI

FMCG

6 місяців

02.2023 - 08.2023

Ключова інформація

• Організаційні навички
• Комунікативні навички
• Увага до деталей
• Харчова промисловість
• Кухар універсал

Навчався в 1 закладі

Комунальний вищий навчальний заклад I рівня акредитації "Полтавський базовий медичний коледж"

Лікувальна справа

Полтава, 2023

Курси, тренінги, сертифікати

Регіональний гастро форум

Київ, 2024

Олексій

Су шеф

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів

Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам

+380 XX XXX XX XX

Київ

40 000 грн.

21 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому