Працювала в 4 компаніях   12 років 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Заступник директора

Ресторан «Grill do Brasil»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років

09.2018 - 09.2024

Функціональні обов’язки на посаді менеджера ресторану:

- контроль готовності ресторану до відкриття / закриття;

- актуалізація графіка команди в рамках зміни;

- оптимізація СТОП-листа;

- вирішення питань справності та готовності до роботи обладнання;

- проведення брифінгу персоналу;

- контроль обслуговування гостей та якості готової продукції;

- робота з резервами та розміщення гостей; - спілкування з гостями для збору відгуків, створення доброзичливої атмосфери, вирішення конфліктних ситуацій; - виконання поточних завдань, що надійшли від головного офісу / директора ресторану;

- оформлення звітності в кінці зміни.

Вторинні обов’язки:

- замовлення товарів непродуктової групи, проведення інвентаризацій;

- контроль проведення планового технічного огляду та позапланового ремонту;

- підбір та навчання персоналу;

- складання графіків;

- ведення кадрової документації.

Заступник директора

Ресторан «The Seafood Bar», після ребрендингу «Benjamin's»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

08.2016 - 07.2018

Виконання функціональних обов’язків згідно з посадою, а також вторинні обов’язки:

- замовлення товарів продуктової групи та проведення інвентаризацій, пошук нових постачальників;

- товарообіг в 1С (внесення даних про страву та калькуляцій, контроль коректного внесення накладних, списання);

- дотримання вимог касової дисципліни.

Директор ресторану

«Сушия» (Голосієво)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

02.2014 - 04.2016

Менеджер ресторану

«Сушия» (Є.Коновальця, Б.Хмельницького, М.Грушевського),

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 3 місяці

11.2011 - 02.2014

Ключова інформація

Програми: 1С8.2, ORDERMAN, R-keeper, BRIO, FASTOPERATOR;

касові апарати: Марія, Datecs.

Навчалась в 2 закладах

Національний Авіаційний Університет

Спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація – менеджер (управитель) з адміністративної діяльності, спеціаліст

Київ, 2010

Національний Авіаційний Університет

Спеціальність «Транспортні системи» - науковий співробітник (транспорт), магістр

Київ, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

вільно

Додаткова інформація

Свій розділ

Мої колеги та керівники відзначають мене як сумлінного і відповідального менеджера. Сильною стороною у своїй роботі вважаю вміння створити доброзичливу атмосферу, як в команді, так і серед гостей. Пройшла шлях розвитку від офіціанта до директора ресторану менш, ніж за 3 роки, тому добре розумію специфіку та особливості роботи на кожному рівні, що дуже допомагає у комунікації та виконанні моїх обов’язків. Віддаю перевагу системності та роботі зі стандартами. Двічі брала участь у відкритті ресторанів з нуля.

Олена

Менеджер ресторану

Київ

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому