Працював в 1 компанії   8 років 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Сушия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 років 2 місяці

09.2016 - 11.2024

• Планування та організація роботи кухні
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
• робота в ресторані по системі HACCP
• робота в 1С
• проведення переобліків

Ключова інформація

• Лідерські здібності
• Вміння працювати в команді
• Організаційні здібності
• Креативність
• Харчова промисловість

Володіє мовами

Українська

рідна

Владислав

Шеф кухар

Київ

45 000 грн.

26 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому